Neler Yeni

50K sistem önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alihan
Değerli İnsanlar hepinize iyi akşamlar,bende çoğu insan gibi güzel bir bilgisayara sahip olmak istiyorum ama Ne dar boğazdan ne watt tüketiminden nede parçaların birbirine uyumundan anlamıyorum tek anladığım oyun oynamak yardımınıza ihtiyacım var. elimde olan tek şey boş bir PC kasası. Bir sistem toplamak istiyorum 50 TL bandında bütçem var fiyat olarak azda olsa aşağı yukarı oynayabilir. her parçayı sırayla alıp birleştiricem
İKİ isteğim var
1.ddr5 olması
2. bir oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek olsa dahi grafik ayarlarını minimuma indirmeden güzel görüntü güzel akıcılık kasmadan donmadan oynayıp günümü bitirmek istiyorum.
Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim,Okuyup bu konu hakkında bana yardımcı olmaya çalışanlar için ayrıca teşekkür ediyorum.

elemin

80+ Bronze
Hocam sadece sistem için mi 50 k bütçe ayırdınız monitör ve ekipmanlar dahil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne tarz oyunlar oynayacaksınız 2k çözünürlükte mi kullanacaksınız

en önce yer vereceklerim
sorduğunuz soru pek anlamadığım bir yerden geldi ama çözünürlük konusunda en iyi ve akıcı performansı yakalamak istiyorum oyunda performans düşerse çözünürlüğü düşürün belki. çözünürlüğü daha yukarı yada aşağı indirmenin çok farkı olacak heralde
oynayacağım oyunların listesi böyle CS2,mount and bannerlord,rust,call of duty 2019 sonrası hepsi,metro exodus,rdr2,lastofus,god of War ve ismi aklıma gelmeyen diğer hikaye tabanlı oyunlar ama sadece bunlarla da kalmayacak yeni çıkacak oyunlarda önemli
pubg,CS,valorant,apex levend,cod warzone
bu tarz online oyunlarda yer vermek istiyorum

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,438
İsim
Rick Baba
Kendin toplarsan, RTX 5070 - RX 9070XT sistem topşayabilirsin, Şuan hazır sistemi yok almışken güncel al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,190
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom