alihanbyzt
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Alihan
Değerli İnsanlar hepinize iyi akşamlar,bende çoğu insan gibi güzel bir bilgisayara sahip olmak istiyorum ama Ne dar boğazdan ne watt tüketiminden nede parçaların birbirine uyumundan anlamıyorum tek anladığım oyun oynamak yardımınıza ihtiyacım var. elimde olan tek şey boş bir PC kasası. Bir sistem toplamak istiyorum 50 TL bandında bütçem var fiyat olarak azda olsa aşağı yukarı oynayabilir. her parçayı sırayla alıp birleştiricem
İKİ isteğim var
1.ddr5 olması
2. bir oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek olsa dahi grafik ayarlarını minimuma indirmeden güzel görüntü güzel akıcılık kasmadan donmadan oynayıp günümü bitirmek istiyorum.
Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim,Okuyup bu konu hakkında bana yardımcı olmaya çalışanlar için ayrıca teşekkür ediyorum.
İKİ isteğim var
1.ddr5 olması
2. bir oyunun sistem gereksinimleri çok yüksek olsa dahi grafik ayarlarını minimuma indirmeden güzel görüntü güzel akıcılık kasmadan donmadan oynayıp günümü bitirmek istiyorum.
Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim,Okuyup bu konu hakkında bana yardımcı olmaya çalışanlar için ayrıca teşekkür ediyorum.