50x KTT Kang V3 White 115 TL

Bence de en iyi seçenek bu akşam unutmazsam ses videosunu eklerim buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 pinler genelde 3 pin de destekliyor ama bi kontrol et istersen
Uyar yazıyor internette 5 e 3 ama stabil olmayabilir tarzı şeyler de yazıyor emin olamadım, alıp 5 e 3 takan varsa bilgilendirirse sevinirim

Daha önce paylaşılan indirimden hemen hemen aynı fiyata almıştım. Sesini ve hissayatını beğendim fakat pinleri klavyemin orijinal switchlerine göre kalitesiz geldi, çok kolay yamuluyor. Bu yüzden de tak çıkar yapması zor olduğu gibi aynı zamanda slota da zarar verebilir diye düşünüyorum. Bu fiyata alınabilecek switchler elbette ama çıkarıp takarken pinlere dikkat etmenizi öneririm.

Bu ses switchten çok klavye ve keycaps ile ilgili. Böyle bir ses istiyorsan, leobog hi75 gibi bir klavye düşünebilirsin. Tactile bir Switch almadığın sürece bu dediğim klavye ile bu sesi yakalaman kolay.
Şu 686 veya Z11 gelince güzel bi switch takmak istiyorum bütçem max 250 TL fazla açılamam

Gift switch yerine deneyeceğim yedek olsun diye. Ak 820 proyu modlayınca güzel olan sesi muhteşem seviyeye çıktı arada değişirim switchleri bunu beğenirsem :D

Linear switch yazıyor doğru mudur? Red switch klavyem var almaya gerek yok o zaman, tactile istiyodum

Diamond Avalon linear switchler bu sese yakın ama yurtdışından geleceği için pahalılar onun dışında akkonun switchler düşük orta bütçe için gayet ideal(akko piano switchler gerçekten iyi) bir de gateron milky yellow pro kullananlar da memnundu Aliexpressten bazen güzel fiyatlara bulunabiliyor.
İndirime girerse önerilerinizi dikkate alacağım hocam fiyat 300 bandına gerilemezse hayal maalesef klavye fiyatına switch alamam

Bu ne yavaşlık, aynı anda mucai 61 aldım o şuan gümrükte, bu daha olduğu yerde.

Bu arada eğer uygun olmazsa vb aldığım fiyata satmayı düşünüyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-07-10-14-29-22-142.jpg
    Screenshot_2024-07-10-14-29-22-142.jpg
    307.3 KB · Hit: 51
Geri