Neler Yeni

🔥İndirim 🚨 " 51,999.00 ₺ " MSI GEFORCE RTX 5070 TI GAMING TRIO 🚨

İnsanlar toplu tepki verebilse bak bakıyım fiyatlar nasıl düşüyor ama bizim insanımız yapamaz.

Ben 5070ti veya 5080 alacaktım ama Türkiye satış fiyatlarını gördükten sonra almaktan vazgeçtim. Bu fiyatlara adam silkeliyorlar resmen. Global fiyatlarına bakınca resmen enayi yerine konuyoruz.

Bu sitenin modu/admini yok mu ya? Bu fiyat neyin fırsatı?

bu ekran kartlarını illa alacağım diye kafanıza koyduysanız; gidip avrupa turu yapıp güzelce gezin, kartları yarı fiyatına alıp kalan parayla kendinize ödül vermiş olursunuz.
kazanç; yarı fiyatına kartı alıp burada yiyeceğiniz kazıkla avrupa görmüş oluyorsunuz. şaka gibi ama gerçek :D esnafımız sayesinde avrupa görüyoruz, ne iyi insanlar yhaaaaaaa.

Nvidia sitesinde 5080 için 47 binden öneriyorum diyor

Türk esnafına inat Yunanistan'dan alacağım. İmkan olsa İsrail'den de alınabilir.

Ya tamam referans RTX 5070 Ti modelleri 750 dolar, bu kart olsun olsun 1000 dolar. 1000 doların bedeli 52 bin lira mı yapıyor Allah aşkına? Vergi falan demeyin lütfen, küçük esnaf-büyük esnaf bir olmuş milleti silkme derdinde. İstisnasız hayatın her alanında, her sektörde bu durum var. Oturmayın arkadaşlar cafelerde, restoranlarda.

2000 okudum geldim a

arkadaşlar buna alacağınıza 60kya vatandan 5080 alın kafanız rahat olsuın 3 taksit bazı kartlara 6 yapıyordu heralde. ben aldım coilwhine oluyo arada sanki onun dışında iyi

6 sında çok daha iyi bir kart çıkacak hem de 30-32k civarına (giriş model, üst tasarımlar daha pahalı)

bırakın alan alsın, enayi cok ülkede 40kdan fazla vermem. hatta büyük ihtimalle 9070xt alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,907
Üyeler
173,434
Son üye
fklşsaska_77
Geri