@Clusay monitöre bağlama konusunda gelirsek typce portlarından sadece işlemci ekran kartından görüntü veriyor. Mini display port ile bağlayarak ekran kartından görüntü aldım ve sorunu çözdüm. Monitörde gsync açık şuan.
marka olarak sadece msi mı istiyorsun yoksa başka marka da tercih eder misin? bu attiklarindan core ultrali olan 32gb rame sahip ve 144 yerine 165 hz olmasiyla daha iyi fakat aradaki fiyata değer mi bilemedim. benzer fiyata hpnin şu modelini buldum, inceleme videosu vardır illaki onlara bakıp satın alıp almama konusunda kararını kendin verirsin. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...reedos-gaming-laptop-b8sg7ea-pm-HBC000086PT5U
Dostum watt limitli kullanınca öbür laptoplardan ısı olarak farkı yok. Bilmediğimden dolayı ilk önce çok ısındığını sandım. Ayrıca boş yapma bana laptop önerecektin bulamadın ağlıyorsun şimdi. Ayrıca hala 14 gün iade hakkım var boş yapma hepsinin kanıtı var. Forumda gördüğüm en ucube insansın. Daha kendin bulamadım bu fiyatlara daha iyi bir laptop. Bana gelip sallama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eski mesajlarda @Clusay kişisinin bana nasıl Gamegaraj kötülediğini ve kendi kendine hayali laptoplar ürettiğini görebilirsin. Neymiş efendim 60 bine 70 derecede laptop varmış ucube herif seni
@cluya bir daha bana KANIT SUNMADAN SALLARSAN SANA hayatında duymadığın k*f*rleri ederim haberin olsun. Önce bana o hayali laptoplarının linklerini at.
Gsync yok evet sorun harbiden. 90 dereceyi watt limiti olmadan ulaşıyor oda doğru. Cs2 de düşük fps alması tamamen benle ilgisi yok bu donanımla bile alamıyorsa zaten öbür laptoplardada alamaz.
@cluya Ben zaten sorunları kabul etmişim çoktan. Hepsinin Zaten çözümü var sadece gsync yok laptopta onuda zaten bilerek aldım. Bir daha bana sataşma veled seni
marka olarak sadece msi mı istiyorsun yoksa başka marka da tercih eder misin? bu attiklarindan core ultrali olan 32gb rame sahip ve 144 yerine 165 hz olmasiyla daha iyi fakat aradaki fiyata değer mi bilemedim. benzer fiyata hpnin şu modelini buldum, inceleme videosu vardır illaki onlara bakıp satın alıp almama konusunda kararını kendin verirsin. https://www.hepsiburada.com/hp-vict...reedos-gaming-laptop-b8sg7ea-pm-HBC000086PT5U
sana cevap vermekle ugrasmayacagim, istediğin küfürü edebilirsin umrumda degilsin
Maalesef yazdığın mesajın arkasında duramayacak kadar cahilsin. Bende cahildim watt limitini öğrenene kadar. Artık bana sallamazsın. Bu konuda senin ne kadar boş biri olduğunun kanıtı olacak. Benim konularımın ekran fotosunu alıp aklınca beni küçük duruma düşüreceksin. Sana hepsinin cevabını ve çözümünü yazdım. Umarım artık elinde kanıt olmadan insanlara sallamazsın.
sana cevap vermekle ugrasmayacagim, istediğin küfürü edebilirsin umrumda degilsin
hpde sorun var diye biliyom ama o konuya hakim degilim hall sensörmü ne tek msı degil asusda olabilir lenovo hp bilemiyorum msıyınki bana uygun geldi hpyede bir bakacagım
hpde sorun var diye biliyom ama o konuya hakim degilim hall sensörmü ne tek msı degil asusda olabilir lenovo hp bilemiyorum msıyınki bana uygun geldi hpyede bir bakacagım
yani hepsibuardadan araştırdım aklıma msı 17 aı yattı hem rami olsun hemde 5600mhz 32gb ssdsi olsun sogutması falan eksileri ekran ve fan sesi falan olmuş ama ben en az 5 sene kullanayım istiyom işlemcisinde bi tık emin degilim ama verimli bir işlemciymiş sadece ekranını merak ediyom o kadar
yani hepsibuardadan araştırdım aklıma msı 17 aı yattı hem rami olsun hemde 5600mhz 32gb ssdsi olsun sogutması falan eksileri ekran ve fan sesi falan olmuş ama ben en az 5 sene kullanayım istiyom işlemcisinde bi tık emin degilim ama verimli bir işlemciymiş sadece ekranını merak ediyom o kadar
Ben zaten sorunları kabul etmişim çoktan. Hepsinin Zaten çözümü var sadece gsync yok laptopta onuda zaten bilerek aldım. Bir daha bana sataşma veled seni
bu yeni nesil çocuklara bu kadar özgüven nereden geliyor anlamıyorum yolda görse abi özür dilerim diyip yolunu degistirecek ama sanalda olunca herkes kral kesiliyor neyse abicim sana iyi oyunlar bir daha bulaşma bana
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu yeni nesil çocuklara bu kadar özgüven nereden geliyor anlamıyorum yolda görse abi özür dilerim diyip yolunu degistirecek ama sanalda olunca herkes kral kesiliyor neyse abicim sana iyi oyunlar bir daha bulaşma bana
Yaş olarak geri kalmış olabiliriz zira akıl olarak geri kalmadıysak sorun yok
@Clusay kendine güvenseydin profil mesajlarını açardın senin yüzünden kapatmak zorunda kaldım. Zaten yazdığım şeylerin gene arkasında olduğunu belirtmek isterim.