.

18 -19 a kadar uzar ama 1.80 olmazsın herhalşde

Ergenlik dönemine girdiğinin net bir belirtisi yoksa hala uzarsın. benim arkadaşım 9. sınıfta 157 idi. 11. sınıfın başında 172 geri döndü(aradaki dönem karantina.)

annem 150
babam 162
ben 160 16 yaşındayım sesim kalışlaşmadı sakal vs daha çıkmadı diyeblirim 10 cm uzamak mümkün mü?
not: her gün protein içerikli besinleri bol bol tüketiyorum
fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kimisi 16 dan sonra olmaz diyor kimisi 21...
Gerçekten gerçekleri konuşmak gerekiyor maksimum 169 168 o da olabilirsen.

annem 150
babam 162
ben 160 16 yaşındayım sesim kalışlaşmadı sakal vs daha çıkmadı diyeblirim 10 cm uzamak mümkün mü?
not: her gün protein içerikli besinleri bol bol tüketiyorum
fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kimisi 16 dan sonra olmaz diyor kimisi 21...
sanırsam ergenliğe tam girememişsin tam bir şey söylemek doğru olmaz fakat cidden tam girmediysen uzarsın ergenlikte insan kısa bir sürede baya fazla boy atıyor sporla destekleyerek daha fazla boy artışı elde edebilirsin

Uzar daha kardeşim.

Bence 1-2 senede falan boy atarsın ben de 16 yaşındayım boyum 170 ama tüm sülale kısa boylu.

tabii ki uzarsın. teorik olarak insanlar 24 yaşına kadar uzarlar. ayrıca her insanın uzama dönemleri değişkendir. ayrıca proteinden fazla beslenmendense spor yapman ve dengeli beslenmen daha çok işer yarar. yani fazla protein alma, dengeli al. sen kas kütleni artırmayı değil kemiklerini uzatmaya çalışıyorsun. spor yapın ve dengeli beslenin, süt ve süt ürünlerini ihmal etmeyin.

Ben 15 165'im de ben en fazla ne kadar uzarım zayıf olduğum için çok uzamazsın diyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,733
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri