Neler Yeni

.

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
ben 24 yaşında askere gittim askerde boyum uzadı. ama 1-2 cm arası yani olabilir

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Yasin Seyrekoğlu
o kişi yüzmeye gitmese de boyu uzayacaktı zaten. dediğim gibi sadece kemiklere esneklik kazandırır daha sağlıklı olmasını sağlar ama boyun uzaması ile alakası yok. boy uzaması tamamen genetik ile alakalı. kemikler genetiğe göre belli bir yaştan sonra kıkırdak yapısı sertleşince bir daha uzamaz.
kardeşim bi sağlıkçı olarak bu bilgi yanlış tabikide genetik en büyük faktör fakat voleybol basketbol gibi sporlarla uğraştığın vakit boy uzaması artıcaktır benim babam 1.73 annem 1.61 fakat ben 1.82 yim voleybol oynadım lisede sana bikaç tavsiyem sabah kalktığında olabildiğince geril yatakta kollarını bacaklarını aç spor ile kesinlikle uğraş.

şahin doğan

80+ Platinum
kardeşim bi sağlıkçı olarak bu bilgi yanlış tabikide genetik en büyük faktör fakat voleybol basketbol gibi sporlarla uğraştığın vakit boy uzaması artıcaktır benim babam 1.73 annem 1.61 fakat ben 1.82 yim voleybol oynadım lisede sana bikaç tavsiyem sabah kalktığında olabildiğince geril yatakta kollarını bacaklarını aç spor ile kesinlikle uğraş.
ya ne alaka ne alaka ? bi de sağlıkçıyım diyorsun. baban 173 annen 161 diye sende illa o boylarda olmayacaksın. iki kahve rengi gözlü bireyden nasıl yeşil gözlü birey olabiliyorsa senin olayında aynı mantık. hiç bir sporun boy uzamasına doğrudan orantısı yok. ben 6 yaşımdan 16 nın sonuna kadar yüzmüş gibi olarak 174 üm. babam 176 annem 170. bu mantıkla benim 1.85 olmam lazım.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Yasin Seyrekoğlu
ya ne alaka ne alaka ? bi de sağlıkçıyım diyorsun. baban 173 annen 161 diye sende illa o boylarda olmayacaksın. iki kahve rengi gözlü bireyden nasıl yeşil gözlü birey olabiliyorsa senin olayında aynı mantık. hiç bir sporun boy uzamasına doğrudan orantısı yok. ben 6 yaşımdan 16 nın sonuna kadar yüzmüş gibi olarak 174 üm. babam 176 annem 170. bu mantıkla benim 1.85 olmam lazım.
kardeşim ne alakası mı var adölesan dönem denen dönemde kasların plakalarını kasılıp gevşemesini uyaran sporlar atlama sıçrama yapmak kas gelişimine kemik uzamasına önemlidir şöyle düşün seni 2-3 cm uzatmıştır spor yapmasaydın 1.72 olcaktın belkide yani arkadaş belki 2 cm atıcak spor yapınca ama 1 cm de olsa illa atıcak diyorum ben spor yapanla yapmayan bir olabilirmi

Rulep

80+ Gold
50 yaşına kadar uzarsın falan filan diyenler oluyor geç onları el bilek kemiğinin röntgenini çekiyorlar eğer kemikler kaynaşmışsa kaç yaşında olursan ol uzama durmuş demektir 1-2 cm artabilir ama çok bir şey bekleme boy uzama kalıtsal oluyor ama beslenmeyi de unutma ben yetersiz beslenmeden uzayamadığımı düşünüyorum sen sakın ihmal etme sağlıklı ve dengeli beslen sporunu yap güneşe çık d vitamını al 10-15 dk al abartma bu sefer başka hastalıklara davetiye çıkarırsın

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
spor ve beslenmenin doğrudan etkisi var zıplama egzersizi kıkırdakların maksimum potansiyele ulaşmasına çok büyük destek sağlar fakat genetiğin etkisi yüzde 60 ise sporun 15 beslenmenin 25 tir özellikle doğru beslenmenin çok faydası görülebilir

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
annem 150
babam 162
ben 160 16 yaşındayım sesim kalışlaşmadı sakal vs daha çıkmadı diyeblirim 10 cm uzamak mümkün mü?
not: her gün protein içerikli besinleri bol bol tüketiyorum
fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kimisi 16 dan sonra olmaz diyor kimisi 21...
benim yaş 12 boy 175 daha uzar mıyım

mfimmel

80+ Silver
Rahat 1.90 in var kardeşim hatta annen baban da çok uzunsa bir hormonel bozukluk olabilir.

Edit: üstteki 12 yaşındaki kardeşimize söyledim

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Kötü haberi birinin vermesi gerekiyor arkadaşlar, senin uzayacağın max boy 1.66

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
annem 150
babam 162
ben 160 16 yaşındayım sesim kalışlaşmadı sakal vs daha çıkmadı diyeblirim 10 cm uzamak mümkün mü?
fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kimisi 16 dan sonra olmaz diyor kimisi 21...
barfiks demirinde sallan bi abi yazmış zaten

CWBozoK

80+
Kardeşim buraya bir link bırakıyorum incelemeni tavsiye ederim.

Cukk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selrius
annem 150
babam 162
Spora git en şiddetle tavsiye ediyorum

Top Bottom