55-70k Arası Sistem Önerisi

Şimdi böyle bir sistem buldum daha iyiside geliyor tabi arada ana kartı b650 m r yapip ssdi yi 1tb Kingston yapsak fan i keyfinize gore secin veya ekstradan sipariş isteyin kasayida vento fps psu kullanıyor yada msi var toplam 49 a geliyor ama daha iyi oem paket lerde çıkıyor mesela haberiniz olsun
Ekran kartının vrami 8 16 olan yokmu

Alirsam 16 gb vramli alirim ekran kartini 8 gb vram artık sınır diyolar cunku
Evet öyle ben sizin atdiginiz linkte 5060 fln gordum ondan 5060 li sistem atdim ama bütçeniz 70k ise rx9070xt güzel bir oem buluna bilir montaj bilginiz ve bekliyecek sabriniz varsa oem paket değilde tek tek alsanız boyle 1 2 ayda daha uyguna gelebilir bilgisayar oyun için miydi bide

Bahsettiğin bütçelere çok daha iyi bilgisayarlar toplanıyor biraz araştırarak kovalayarak çok daha iyi sistemler toplayanilirsin ya da oem sistem alabilirsin bu seviyede sistemler 6 7 yıl götürür zaten

Anladığım kadarıyla pek bir bilginiz yok diyelim ki sistemi tek tek ucuza bulduk toplayabilecek misiniz? En iyisi oem bir paket önerisi yapalım fiyat limitini aşmadan direkt satın alın çünkü 70k bütçeyle 5060 almak bu yılın en büyük fıkrası olur gibi.

Anladığım kadarıyla pek bir bilginiz yok diyelim ki sistemi tek tek ucuza bulduk toplayabilecek misiniz? En iyisi oem bir paket önerisi yapalım fiyat limitini aşmadan direkt satın alın çünkü 70k bütçeyle 5060 almak bu yılın en büyük fıkrası olur gibi.
Hocam sistemin her parcasini bulursak bilgisayarciya montajlattiririm Ben montajlayamam cunku
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin öneriniz varsa atarsaniz mutlu olurum fiyati 80-90kya cikartabilirim ancak psuyu kendim almam gerekiyor cunku onceki sistemim ani yüksek voltajdan tum parcalari bozdu psu olarak bunu alicam hepsi dahil 70-90k arasi bulursaniz cok sevinirim alacagim psu da dahil olsun ama alacagim psu bu : https://app.hb.biz/8TkB0A6TUeq2

Şöyle bir şey buldum ama özelleştirmeleride boyle yaptim nasıl ?
İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at!

Ekler

• 1000033332.webp
    1000033332.webp
    78.3 KB · Hit: 8
  • 1000033331.webp
    1000033331.webp
    99 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
bu attigin sistem iyiymiş ssd yi kingstona yükselttim 75 bin tl oldu birde icine 5 bin tl psu alsam 80. Bin tl eder hocam bu iyi gibi duruyor peki ram 1x16 ya sıkıntı olurmu ben 16 ram alip sonradan yanina bir 16 ram almayi daha dusunuyordum ama ram fiyatlari artiyor birde bu sistemdeki anakart iyidir degilmi eger oyleyse bu sistemi alabilirim ssd yi kingston yapip attigim psuyu alirim peki bu psu buna

Hocam nasil geliyor ben bulamadimda varmi sizin bildiginiz oem paket
Dostum sana attığım oem sistemdeki psu yu değiştirmene gerek yok japon kondansatörlerden oluşuyor sağlam bir şey ucuz çin malı değil

Hocam sistemin her parcasini bulursak bilgisayarciya montajlattiririm Ben montajlayamam cunku

Hocam sizin öneriniz varsa atarsaniz mutlu olurum fiyati 80-90kya cikartabilirim ancak psuyu kendim almam gerekiyor cunku onceki sistemim ani yüksek voltajdan tum parcalari bozdu psu olarak bunu alicam hepsi dahil 70-90k arasi bulursaniz cok sevinirim alacagim psu da dahil olsun ama alacagim psu bu : https://app.hb.biz/8TkB0A6TUeq2

Şöyle bir şey buldum ama özelleştirmeleride boyle yaptim nasıl ?
İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at!
83 verilmez gibi

Reis 10k daha koy 80’e benim laptopu al.5070ti’lı ilanımdaki. Şu gariban da gitsin motor alabilsin 😂

Sizin varmi onerdiginiz oem sistem 90k ya kadar cikartabilirim butceyi ama ills 90k olmasina gerek yok 70-80k da olur psu ayri alicam ods 5200 tl
Şuan güzel sistem göremedim 90k ya çıktıysanız 5070ti kurula bilir ama neden almak istiyordunuz oyun içinmi tasarım için yayın içinmi eğerki sadece oyun oynuyacaksanız bence 90k lara çıkmayın

Şuan güzel sistem göremedim 90k ya çıktıysanız 5070ti kurula bilir ama neden almak istiyordunuz oyun içinmi tasarım için yayın içinmi eğerki sadece oyun oynuyacaksanız bence 90k lara çıkmayın
Suanlik oyun icinde tasarimda yapabilirim belki hemde ileriye donuk uzun sure goturecek birsey istiyorum alacagim psuyla beraber 92k yi gecmesin mumkunsr daha fazla cikamam cunku psu 5200 tl

Geri