550TL Sade kasa önerisi

GG121212

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütçe
550
Arkadaşlar bana en fazla 550TL bütçeye kasa önerir misiniz? Kasanın çok fazla ışıklı olmasını istemiyorum sade bir tasarımı olursa güzel olur.
MSI MAG FORCE olmaz ise güzel olur çünkü tasarımını beğenmiyorum.

Adata XPG İnvader
Aerocool Ore Saturn
Corsair carbide 05 veya Delta RGB
DarkFlash Pollux Mesh
Sharkoon RGB Lit 100
Msi MAG Vampiric

Bu kasanın hava akışı kötü deniyor sizce öğle mi?

Bir de XPG INVANDER güzel gibi alınır mı?
Rgb LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.

XPG İnvader hakkında bilgim yok ama güzel bir kasaya benziyor,araştırmanızı öneririm.

RGB LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.

XPG İnvader hakkında bilgim yok ama güzel bir kasaya benziyor,araştırmanızı öneririm.
Teşekkürler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RGB LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.

100TL kadar fan öneriniz var mı?

Daha doğrusu elimde 2 adet fan var. 2 adet 100TL fan önerir misiniz? :D

Dark guardian 4x12 rgb aldim bir tane daha alacağım indirim kovaliyorum 👍🖐️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,594
Üyeler
202,329
Son üye
enderwolf32
Geri