Bu kasanın hava akışı kötü deniyor sizce öğle mi?Adata XPG İnvader
Aerocool Ore Saturn
Corsair carbide 05 veya Delta RGB
DarkFlash Pollux Mesh
Sharkoon RGB Lit 100
Msi MAG Vampiric
Rgb LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.Bu kasanın hava akışı kötü deniyor sizce öğle mi?
Bir de XPG INVANDER güzel gibi alınır mı?
Teşekkürler...RGB LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.
XPG İnvader hakkında bilgim yok ama güzel bir kasaya benziyor,araştırmanızı öneririm.
100TL kadar fan öneriniz var mı?RGB LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.
XPG İnvader hakkında bilgim yok ama güzel bir kasaya benziyor,araştırmanızı öneririm.
Daha doğrusu elimde 2 adet fan var. 2 adet 100TL fan önerir misiniz?RGB LİT'in önü mesh değil (kenarlarında hava açıklıkları var) ve egsoz fan dahil sadece 2 fan var.O yüzde hava akışı çok iyi değil ama ileride 2 öne 1 tane de arkaya olmak üzere fan takabilirsiniz,hava akışı bu şekilde gayet iyi olacaktır.
Ranker virgo hakkında çok iyi şeyler duymadın acak cynguz modeli hakkında da çok yorum görmedim 500TL verip riske girmek istemem![]()
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa
Ranker Cygnus v2 Siyah Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Gaming Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ben bunun sadeliğini beğeniyorum
Rica ederimTeşekkürler...
RGB olmayan hava akışı güzel ve sessiz bir fan bulmanız mümkün sanırım100TL kadar fan öneriniz var mı?
https://www.teknobiyotik.com/arctic...-fani-ar-afaco-08000.html?ref=akakce&v=1.57.4 Nasıldır sizce?Rica ederim
RGB olmayan hava akışı güzel ve sessiz bir fan bulmanız mümkün sanırım