MattJohn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 651
- Bütçe
- 55000
Merhaba arkadaşlar, daha önce açtığım 50K telefon önerisi konusundan sonra fikirlerim değişti, bütçeyi arttırdım ve sadece TR telefonlara yöneldim, kayıt olayıyla fln uğraşmak istemiyorum, açıldı mı açılacak mı belli değil, bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum bu telefonu. Şu an kullandığım telefon POCO X3 NFC 128 GB, 5 senedir kullanıyorum, yeni alacağım telefonu da en az 7 sene sorunsuz şekilde kullanmam lazım, yazılım ve donanım açısından bunu yapabilecek bir model lazım.
* En az 256 GB mümkünse 512 GB dahili hafıza,
* Bataryası iyi,
* Kamerası iyi,
* En az 7 yıl yazılım güncellemesi alacak,
* Instagram’da story ve post atarken görüntü kalitesini bozmayan, story’yi pikselleştirmeyen bir telefon arıyorum.
Şu an aklımda Samsung S25U 512 (Titanyum Gece Siyahı) ve iPhone 16 Pro Max (Beyaz Ttianyum) var. Bunlar hakkında fikirlerinizi merak ediyorum, renkler hakkında fikirlerinizi de yazabilirsiniz.
Android veya iPhone fark etmez. iPhone değerini daha az kaybeder diye düşünüyorum da 7 yılın sonunda ne kadar fark eder orası ayrı tartışma konusu. Burada biraz daha 7 yıl sonraki performansı bile kullanılabilecek seviyede olması daha önemli gibi.
Eğer bakmak isterseniz önceki konu:
* En az 256 GB mümkünse 512 GB dahili hafıza,
* Bataryası iyi,
* Kamerası iyi,
* En az 7 yıl yazılım güncellemesi alacak,
* Instagram’da story ve post atarken görüntü kalitesini bozmayan, story’yi pikselleştirmeyen bir telefon arıyorum.
Şu an aklımda Samsung S25U 512 (Titanyum Gece Siyahı) ve iPhone 16 Pro Max (Beyaz Ttianyum) var. Bunlar hakkında fikirlerinizi merak ediyorum, renkler hakkında fikirlerinizi de yazabilirsiniz.
Android veya iPhone fark etmez. iPhone değerini daha az kaybeder diye düşünüyorum da 7 yılın sonunda ne kadar fark eder orası ayrı tartışma konusu. Burada biraz daha 7 yıl sonraki performansı bile kullanılabilecek seviyede olması daha önemli gibi.
Eğer bakmak isterseniz önceki konu:
Merhaba arkadaşlar, yeni bir telefon almak istiyorum, şu an kullandığım telefon POCO X3 NFC 128 GB.
* En az 256 GB dahili hafıza,
* Bataryası iyi,
* Kamerası iyi,
Android veya iPhone fark etmez. YD telefon da olur, eğer YD olursa daha kısa süre kullanıp değiştireceğim (muhtemelen 1.5 yıl en fazla 2 yıl) o yüzden ikinci el piyasası iyi olması lazım. TR olursa piyasası önemli değil en az 5 yıl kullanıcam.
* En az 256 GB dahili hafıza,
* Bataryası iyi,
* Kamerası iyi,
Android veya iPhone fark etmez. YD telefon da olur, eğer YD olursa daha kısa süre kullanıp değiştireceğim (muhtemelen 1.5 yıl en fazla 2 yıl) o yüzden ikinci el piyasası iyi olması lazım. TR olursa piyasası önemli değil en az 5 yıl kullanıcam.
- MattJohn
- Cevaplar: 38
- Forum: Telefon Önerileri