- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,566
Samsung S25+
knk aynısını 15 için düşünüyorum da zaten 30gb sistem 10gb zorunlu uygulamalar 128 1 yıla dolar gibi geldi banaiPhone 16 128 + icloud alırdım bu bütçede.
Orası doğru da ben pek takılmıyorum. Kitabı kapağına göre yargılama misaliKnk onu da beğeniyorum da aşırı basit geliyor tasarımı ya 10 bin liralık modellerden farkı yok, arkadan bakınca A15'le aynı. O kadar para veriyoruz biraz premium hissettirsin ya.
Kanka 128 gb telefon bence sıkıntı bir de 60 hz ekran.iPhone 16 128 + icloud alırdım bu bütçede.
Bence kesin dolar, 128 diye bir hafıza olmamalı bu yılda, minimum 256 ve 120hz ile başlamalı.knk aynısını 15 için düşünüyorum da zaten 30gb sistem 10gb zorunlu uygulamalar 128 1 yıla dolar gibi geldi bana
kanka hz in inan o kadar büyük önemi yok reels izleyip wpde chatleşip fotoğraf çekilmek için alıyorum oyun oynayacağım falan yok cs oynamıyoruz ki girip monitör alalım benim ihtiyacım olan bir şey değil zaten iphone 7den geçicemKanka 128 gb telefon bence sıkıntı bir de 60 hz ekran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence kesin dolar, 128 diye bir hafıza olmamalı bu yılda, minimum 256 ve 120hz ile başlamalı.
Knk o zaman doğru diyon, sen zaten Xiaomi bile alsan uçurum olcakkanka hz in inan o kadar büyük önemi yok reels izleyip wpde chatleşip fotoğraf çekilmek için alıyorum oyun oynayacağım falan yok cs oynamıyoruz ki girip monitör alalım benim ihtiyacım olan bir şey değil zaten iphone 7den geçicem
knk icloudda dosyalarım fotolarım var bir sürü mecbur ios alıcamKnk o zaman doğru diyon, sen zaten Xiaomi bile alsan uçurum olcak
Hocam evet zaten S24U seçenekler arasında. Kayıt işini çözerim sorun yok.Bütçen 55k'ya düştüğü için S24U alabilirsin.
YD Alıp Kayıt işini çözebilirim diyorsan Google Pixel telefonlarda gayet iyi.
Hatta Sarı Site de bütçenin daha altına telefonlar var, bi bak derim.
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-google-pixel-9-pro ( 9 PRO )
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-google-pixel-9-pro-xl ( 9 PRO XL )
yok kral alınca bari uzun götürsün birazKnk lafın gelişi dedim, sen iPhone 11 de alsan baya iyi olcak
knk yd samsungu nasıl kayıt edicenHocam evet zaten S24U seçenekler arasında. Kayıt işini çözerim sorun yok.
Seçenekler;
- YD iPhone 16 Pro ya da Pro Max
- YD Kayıtlı Pixel 9 ya da 9 Pro
- TR S24U