CanCel
80+ Silver
çözebildin miHocam evet yeniden görüntü aldım, Y ile ilerledim şimdi bios u güncelliyorum,durumu aktaracağım biosta yapmam gereken farklı bir bölüm var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözebildin miHocam evet yeniden görüntü aldım, Y ile ilerledim şimdi bios u güncelliyorum,durumu aktaracağım biosta yapmam gereken farklı bir bölüm var mı
Xmp falan açarsın işte gene klasik şeyleri yaparsın sonra.Hocam evet yeniden görüntü aldım, Y ile ilerledim şimdi bios u güncelliyorum,durumu aktaracağım biosta yapmam gereken farklı bir bölüm var mı
Çözdüm hocam, bios ta sıkıntı yoktu 5500 den geçtiğim için, güncellemesi yaptım yine ,çözebildin mi
Çözdüm hocam, bios ta sıkıntı yoktu 5500 den geçtiğim için, güncellemesi yaptım yine ,Xmp falan açarsın işte gene klasik şeyleri yaparsın sonra.
onun yerine xmp açsak aynı şey değil miÇözdüm hocam, bios ta sıkıntı yoktu 5500 den geçtiğim için, güncellemesi yaptım yine ,
Ramları manuel 3600mhz çekiyordum o yüzden ekran gelmiyormuş, d.o.c.p kısmından profil 1 seçince düzeldi
Öyle bi seçenek göremedim sebebini bilmiyorum, sadece d.o.c.p olarak görünmekte, neden acaba ?onun yerine xmp açsak aynı şey değil mi
xmp profil 1 olarak gözükür.Öyle bi seçenek göremedim sebebini bilmiyorum, sadece d.o.c.p olarak görünmekte, neden acaba ?