5600XT FİYATI DAHA DÜŞER Mİ?

Aydınlatma Pulse modelinde de mevcut. Asus olmasi bir sey değiştirmez. Ayrıca soğutmaları aynı bile diyebilirim Tuf 2 3 derece falan daha az veriyor. 2 derece 3 derecenin lafı olmaz bence.
Gaming X soğutma konusunda da performans konusunda da daha iyi diye biliyorum..

@Yumuklu Sucurta Aynı modeli ben de 3000 tl'ye almıştım sorun varsa sorabilirsin ama şimdiki aklım olsa sapphire olanı alırdım hem daha ucuz hem çok fark yok. Memnun musun ? dersen memnunum , alınabilir mi ? dersen sapphire al hem daha ucuz ama ille de MSİ , ille de MSİ diyorsan alınabilir. Gayet güzel ve kaliteli.

@Yumuklu Sucurta Aynı modeli ben de 3000 TL'ye almıştım sorun varsa sorabilirsin ama şimdiki aklım olsa sapphire olanı alırdım hem daha ucuz hem çok fark yok. Memnun musun ? dersen memnunum , alınabilir mi ? dersen sapphire al hem daha ucuz ama ille de MSİ , ille de MSİ diyorsan alınabilir. Gayet güzel ve kaliteli.
Abi yandım ben MSİ ye tasarımı süper..200 lira ota boka gidceğine na gitsin.Sence 3100TL ye alınır mı ?

Buda iyi kart ama gereksiz pahalı , daha ucuza Sapphire rx 5600xt var. RX 5600xt rtx 2060 Süperin rakibi :cool:. 1660 Süper almaktansa Sapphire al.
teşekkürler fiyatlar zamnlanmış.2700 dü bunun fiyatı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,237
Üyeler
191,542
Son üye
Hasan bnr
Geri