T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Tamam ama şimdi değil onu diyorum bendeKanka 2800 idi 2 günce önce o yüzden diyorum zaten![]()
Tamam ama şimdi değil onu diyorum bendeKanka 2800 idi 2 günce önce o yüzden diyorum zaten![]()
Tamam ama şimdi değil onu diyorum bende![]()
Gaming X soğutma konusunda da performans konusunda da daha iyi diye biliyorum..Aydınlatma Pulse modelinde de mevcut. Asus olmasi bir sey değiştirmez. Ayrıca soğutmaları aynı bile diyebilirim Tuf 2 3 derece falan daha az veriyor. 2 derece 3 derecenin lafı olmaz bence.
3 4 derece falan daha iyi 5600XT de. Performansta fark yok desem yeri.Gaming X soğutma konusunda da performans konusunda da daha iyi diye biliyorum..
Abi yandım ben MSİ ye tasarımı süper..200 lira ota boka gidceğine na gitsin.Sence 3100TL ye alınır mı ?@Yumuklu Sucurta Aynı modeli ben de 3000 TL'ye almıştım sorun varsa sorabilirsin ama şimdiki aklım olsa sapphire olanı alırdım hem daha ucuz hem çok fark yok. Memnun musun ? dersen memnunum , alınabilir mi ? dersen sapphire al hem daha ucuz ama ille de MSİ , ille de MSİ diyorsan alınabilir. Gayet güzel ve kaliteli.
Bu tamamen senin tercihin. Ben Sapphire derdim , ama sen MSİ'a aşık olmuşsun belliAbi yandım ben MSİ ye tasarımı süper..200 lira ota boka gidceğine na gitsin.Sence 3100TL ye alınır mı ?
Evet öyle oldu sence inme ihtimali var mı 2 gün içinde ?Bu tamamen senin tercihin. Ben Sapphire derdim , ama sen MSİ'a aşık olmuşsun belliAl gitsin.
Bilmiyorum maalesef.Evet öyle oldu sence inme ihtimali var mı 2 gün içinde ?
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...6gb-gddr6-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.htmlBilmiyorum maalesef.
Buda iyi kart ama gereksiz pahalı , daha ucuza Sapphire rx 5600xt var. RX 5600xt rtx 2060 Süperin rakibiBuna ne dersin ?
teşekkürler fiyatlar zamnlanmış.2700 dü bunun fiyatı.Buda iyi kart ama gereksiz pahalı , daha ucuza Sapphire rx 5600xt var. RX 5600xt rtx 2060 Süperin rakibi. 1660 Süper almaktansa Sapphire al.