5600XT - RTX 2060 Hangisi?

İşlemci kanadında AMD harika işler çıkarsa da ekran kartı tarafında çok ayarsız. Ekran kartıyla sorun yaşamayan yarın öbür gün her an yaşayabilir AMD ekran kartı ile, özellikle RX 5000 serisinde çok sorun yaşayan var. Çok para harcayıp stres sahibi olmak istiyorsan diyorsan gözlerini yumup saf güç AMD kart deyip benim gibi aldıktan sonra sorunlar yaşayıp sonra NVIDIA'ya geçmek için AMD kartı satma işine girişirsin. Bu da ekstra maliyet anlamına gelir. Alırsan AMD kartı umarım sorun yaşamazsın.
Hmm teşekkürler ama bulduğum kart uygun fiyata geliyor olmazsa rtx kovalayacağım teşekkürler.

Hmm teşekkürler ama bulduğum kart uygun fiyata geliyor olmazsa rtx kovalayacağım teşekkürler.
Deneyerek alma şansın varsa mutlaka denemelisin. Sistemindeki kayıtlı bütün oyunlarla mutlaka dene. Sorun çıkmıyorsa alınabilir uygun fiyat göz önüne alınınca. Wattman hatası tarzı donanımsal sorunu yoksa alınabilir. Olur da FPS düşmesi yaşanmadığı halde oyunda takılma yaşarsan o kart alınmaz. Asla düzelmeyecek bir sorundur bu son söylediğim. Yani kartı mutlaka dene sonra öde veya GET gibi bir sistem ile satın alıp beğenirsen alışverişi onayla.

Rtx al reis dlss teknolojisi her geçen gün iyi oluyor kesinlikle 2060 almalısın
Merhaba elimde bulunan kartı 1600 liraya sattım üstüne 1000 lira daha koyup ikinci elden ekran kartı alıcam 5600xt 2300-2500 bandında kaliteli marka olarak bulunabiliyor.
Rtx serisinde ise genellikle soğutması zayıf modeller var o fiyatlara biraz daha ekleyip msi modellerinide alabilirim ama rtx kullanmayacağım için ben 5600xt tarafındayım biraz daha hem uygun hem de daha performanslı öneriniz varmıdır, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Deneyerek alma şansın varsa mutlaka denemelisin. Sistemindeki kayıtlı bütün oyunlarla mutlaka dene. Sorun çıkmıyorsa alınabilir uygun fiyat göz önüne alınınca. Wattman hatası tarzı donanımsal sorunu yoksa alınabilir. Olur da FPS düşmesi yaşanmadığı halde oyunda takılma yaşarsan o kart alınmaz. Asla düzelmeyecek bir sorundur bu son söylediğim. Yani kartı mutlaka dene sonra öde veya GET gibi bir sistem ile satın alıp beğenirsen alışverişi onayla.
Yok adam bizzat evime gelicek sisteme takıcam deneyeceğim öyle alacağım.
kendisi 4k monitör kullanıyormuş yetmiyormuş satma sebebide.

500 lira üzeri fiyat farki varsa Avataj sağlayan kart alınması lazim

400₺'den fazla fark var ise 5600XT, daha az ise 2060 öneririm.

Yok adam bizzat evime gelicek sisteme takıcam deneyeceğim öyle alacağım.
kendisi 4k monitör kullanıyormuş yetmiyormuş satma sebebide.
Deneme şansın varmış bu iyi bir şey. Oyunları denersin ve ani hareketlerde oyunda anlık takılma yoksa iyidir (bu en gıcık sorun, servisten sorunu yoktur diye geri dönüyor bizzat yaşadım). Wattman hatası olup olmadığını da kontrol et. Sıcaklıklarını gözlemle normalse alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,072
Üyeler
189,542
Son üye
Tatuboyyy
Geri