.

Macchu

80+
Reaksiyon skoru
2
Bundan 8 ay önce tat ve kokum 1 haftalğına gitmişti ( covidden ). Covvid bittikten sonraki 1 ay tamamen normaldi yemeklerin tadı. Fakat o 1 aydan sonra birden bir şeyler oldu yumurtanın tadından nefret etmeye başladım, Süt ürünleri çok şekerli gelmeye başladı, işlenmiş gıdaların hepsinin tadı bozuldu. NOT : Sadece tat değil koku da aynı şekilde. Sanırım burnumda bir sıkıntı var. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. 6 aydır böyle yaşıyorum. Fitness hayatım olduğu için yumurta yiyememek baya sıkıntı oldu benim için. Anneme sorduğumda covidin bıraktığı etkiler olduğunu düşündü ama 7 ay geçtikten sonra da düzelmesi gerekmez miydi?
NOT: Sinüzitim ara sıra tetikleniyor

Son düzenleme:
Bundan 8 ay önce tat ve kokum 1 haftalğına gitmişti ( covidden ). Covvid bittikten sonraki 1 ay tamamen normaldi yemeklerin tadı. Fakat o 1 aydan sonra birden bir şeyler oldu yumurtanın tadından nefret etmeye başladım, Süt ürünleri çok şekerli gelmeye başladı, işlenmiş gıdaların hepsinin tadı bozuldu. NOT : Sadece tat değil koku da aynı şekilde. Sanırım burnumda bir sıkıntı var. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. 6 aydır böyle yaşıyorum. Fitness hayatım olduğu için yumurta yiyememek baya sıkıntı oldu benim için. Annemlere sorduğumda covidin bıraktığı etkiler olduğunu düşündü ama 7 ay geçtikten sonra da düzelmesi gerekmez miydi?
Maalesef aylar sonra da etkisi sürebiliyor.

Fakat size tavsiyem bunu forum yerine doktora danışmanız.

en son yapacağın şey foruma danışman maşallah forumda doktor dolu :kekw::kekw:

Maalesef aylar sonra da etkisi sürebiliyor.

Fakat size tavsiyem bunu forum yerine doktora danışmanız.
Maalesef öyle bir şansım olsa doktora giderdim ama reşit değilim. Annemlere ısrar etmeme rağmen götürmüyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en son yapacağın şey foruma danışman maşallah forumda doktor dolu :kekw::kekw:
Doktora gitmem gerektiğinin farkındayım. Reşit değilim

Bende de aynı durum var. Yemek zevkim değişti. Kokuları farklı algılıyorum. Covidden sanırım

Maalesef öyle bir şansım olsa doktora giderdim ama reşit değilim. Annemlere ısrar etmeme rağmen götürmüyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doktora gitmem gerektiğinin farkındayım. Reşit değilim
Herhangi bir yakınında yanında olabilir danışmada sormuyorlar kardeşimden biliyorum.

Bundan 8 ay önce tat ve kokum 1 haftalğına gitmişti ( covidden ). Covvid bittikten sonraki 1 ay tamamen normaldi yemeklerin tadı. Fakat o 1 aydan sonra birden bir şeyler oldu yumurtanın tadından nefret etmeye başladım, Süt ürünleri çok şekerli gelmeye başladı, işlenmiş gıdaların hepsinin tadı bozuldu. NOT : Sadece tat değil koku da aynı şekilde. Sanırım burnumda bir sıkıntı var. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. 6 aydır böyle yaşıyorum. Fitness hayatım olduğu için yumurta yiyememek baya sıkıntı oldu benim için. Anneme sorduğumda covidin bıraktığı etkiler olduğunu düşündü ama 7 ay geçtikten sonra da düzelmesi gerekmez miydi?
Benim durumum da buna benzer.2021 Eylül ayı gibi Covid oldum,hala tat alma duyum %60 seviyelerinde.Koku o kadar da kötü değil.

Benim durumum da buna benzer.2021 Eylül ayı gibi Covid oldum,hala tat alma duyum %60 seviyelerinde.Koku o kadar da kötü değil.
Benimki yüzdelik bir şey değil her şeyin kokusu tam geliyor. Ama kokuları değişti tamamen

Bende de 3 yıldır koku ve tat bozuk, sanırım geçmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,792
Üyeler
199,921
Son üye
yunus.clskn19

Geri