🔥İndirim 58 TL MODÜLER MOUSE!

Ya da almayacağım ya 3200 dpi olan bir farenin kalitesi ne kadar olabilir ki 60 tl bile olsa durduk yere vermek istemedim. 60 tl ye gider 2 tane kuşbaşılı kaşarlı pide 1 tane tavuk şiş dürüm yerim daha iyi.

Kupondan bahsediyorsan eğer satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık vs. diyerek kendisi iptal ederse Hepsiburada'dan telafi amaçlı alt limitsiz 10 TL kupon talep edebiliyorsun. Ama satıcının iptal etmesi gerek.

Kupondan bahsediyorsan eğer satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık vs. diyerek kendisi iptal ederse Hepsiburada'dan telafi amaçlı alt limitsiz 10 TL kupon talep edebiliyorsun. Ama satıcının iptal etmesi gerek.
Bizim mi talep etmemiz gerekiyor? Beni aramışlardı sorun dolayısıyle kusra bakmayın vs. deyip kapadılar çünkü

Bir ara yine aynı marka 70 ya da 60 TL gibi bir fiyata mekanik klavye çıkardı hepsiburadaya. Alanların bir kısmına gönderdiler bir kısmınınkini iptal ettiler.
Bir kısmına ki o kısma bende dahilim başka model gönderdiler. Bizi iade etmeye zorladılar.

Bizim mi talep etmemiz gerekiyor? Beni aramışlardı sorun dolayısıyle kusra bakmayın vs. deyip kapadılar çünkü
Evet. Geçen olaylarda benim siparişim iptal edilmişti. Hepsiburada Whatsapp üzerinden telafi kuponu talep ettiğimde verdiler.
Ben 25 TL kupon almıştım :D
Benle beraber çoğu kişi 10 TL aldığı için öyle dedim. Başka miktarda kupon alındığını görmedim çünkü.

Dandik klavye yollamalarından sonra pek de alasım gelmiyor o markadan.

Bu markadan bu fiyata gönderilse bile almayın bence çünkü kendileri nitelikli adam çarpıyorlar .göz göre göre farklı model yollayıp iadeye mecbur ediyorlar.
Kısacası ben almanızı önermem ,durduk yere kargo cart curt ile uğraşmamış olursunuz .

1625575935838.png

Ben bu mağazadan bir şey almıştım da ne aldığımı hatırlamıyorum

Aldım dolandırılmasak iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,556
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik