Kupondan bahsediyorsan eğer satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık vs. diyerek kendisi iptal ederse Hepsiburada'dan telafi amaçlı alt limitsiz 10 TL kupon talep edebiliyorsun. Ama satıcının iptal etmesi gerek.veriyorlar mı
Bizim mi talep etmemiz gerekiyor? Beni aramışlardı sorun dolayısıyle kusra bakmayın vs. deyip kapadılar çünküKupondan bahsediyorsan eğer satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık vs. diyerek kendisi iptal ederse Hepsiburada'dan telafi amaçlı alt limitsiz 10 TL kupon talep edebiliyorsun. Ama satıcının iptal etmesi gerek.
Ben 25 TL kupon almıştımKupondan bahsediyorsan eğer satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık vs. diyerek kendisi iptal ederse Hepsiburada'dan telafi amaçlı alt limitsiz 10 TL kupon talep edebiliyorsun. Ama satıcının iptal etmesi gerek.
Bir kısmına ki o kısma bende dahilim başka model gönderdiler. Bizi iade etmeye zorladılar.Bir ara yine aynı marka 70 ya da 60 TL gibi bir fiyata mekanik klavye çıkardı hepsiburadaya. Alanların bir kısmına gönderdiler bir kısmınınkini iptal ettiler.
Evet. Geçen olaylarda benim siparişim iptal edilmişti. Hepsiburada Whatsapp üzerinden telafi kuponu talep ettiğimde verdiler.Bizim mi talep etmemiz gerekiyor? Beni aramışlardı sorun dolayısıyle kusra bakmayın vs. deyip kapadılar çünkü
Benle beraber çoğu kişi 10 TL aldığı için öyle dedim. Başka miktarda kupon alındığını görmedim çünkü.Ben 25 TL kupon almıştım![]()
koskoca link attım o kadar konuyaAlıntıyı görüntüle
Fiyatı böyle gözüküyor.