Musa Dinç Cezalı 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 1,767 Reaksiyon skoru 688 22 Şubat 2022 #14 Perfectshot06 yazmış: Komik mi hocam? Devamı için tıklayın... O şekilde değil yanlış anladın yani o baz istasyonu onun özel mahrem yeri demek istedim .
Perfectshot06 yazmış: Komik mi hocam? Devamı için tıklayın... O şekilde değil yanlış anladın yani o baz istasyonu onun özel mahrem yeri demek istedim .
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 26,050 Reaksiyon skoru 18,678 22 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Musa Dinç yazmış: O şekilde değil yanlış anladın yani o baz istasyonu onun özel mahrem yeri demek istedim . Devamı için tıklayın... Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi.
Musa Dinç yazmış: O şekilde değil yanlış anladın yani o baz istasyonu onun özel mahrem yeri demek istedim . Devamı için tıklayın... Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi.
Serhat ''FurBauZz'' 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1,492 Reaksiyon skoru 694 22 Şubat 2022 #16 Perfectshot06 yazmış: Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi. Devamı için tıklayın... Siz neden yükseldiniz ki gereksiz bir şekilde şimdi? Yanlış anlamışsınız işte,.
Perfectshot06 yazmış: Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi. Devamı için tıklayın... Siz neden yükseldiniz ki gereksiz bir şekilde şimdi? Yanlış anlamışsınız işte,.
Musa Dinç Cezalı 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 1,767 Reaksiyon skoru 688 22 Şubat 2022 #17 Perfectshot06 yazmış: Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi. Devamı için tıklayın... Kardeşim ben öyle bir şey demek istemedim bunu da sana zorla anlatmam ben bir defa söylerim ben eğer farklı anlam ifade etsem çok farklı şekilde ederim yapma .
Perfectshot06 yazmış: Çevir kazı yanmasın. Ben sizi anladım. Komik zannediyorsunuz kendinizi. Devamı için tıklayın... Kardeşim ben öyle bir şey demek istemedim bunu da sana zorla anlatmam ben bir defa söylerim ben eğer farklı anlam ifade etsem çok farklı şekilde ederim yapma .