Bleu de chanelArkadaşlar 5k civarı parfüm alıcam özel sektörde yöneticiyim toplantılara katılıyorum takım elbise giyiyorum genelde buna uygun parfüm bulabilir miyiz bütçede biraz esneme yapabilirim
la male le parfumArkadaşlar 5k civarı parfüm alıcam özel sektörde yöneticiyim toplantılara katılıyorum takım elbise giyiyorum genelde buna uygun parfüm bulabilir miyiz bütçede biraz esneme yapabilirim
Aqua di Giolara bakabilirsiniz çok ferah parfümler özellikle profondoArkadaşlar 5k civarı parfüm alıcam özel sektörde yöneticiyim toplantılara katılıyorum takım elbise giyiyorum genelde buna uygun parfüm bulabilir miyiz bütçede biraz esneme yapabilirim
Hocam linklerini atma şansın var mı la male le parfum 3.5k civarı gözüküyor yanlış ürün olmasın uygun geldi fiyatıla male le parfum
dior homme intense bunlara bakabilirsiniz hocam 2 side giyiminize yakışcak kokular
Satıcılara dikkat ederek al 100ml 6k boynerde arkadaşın dediği bu parfüm baya güzel3.5k sanırım bu butcem ıcın gayet uygun ama kokusu nasıldır takım elbıseye toplantıya vs uygun mudur
3.5k olmasının imkanı yok 50ml 5 bin küsürdü boynerde falan3.5k sanırım bu butcem ıcın gayet uygun ama kokusu nasıldır takım elbıseye toplantıya vs uygun mudur