Havit MS966WB kullanıyorum tek rahatsız olduğum yanı çok hafif oda fırlıyo elimden fiyatını bilmiyorum hediye geldi kablosuz. Ama normal birinin bu fare ile harikalar yaratcağını düşünüyorum.5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
atk ghost stok bekleyebilirsin özellikleri üst düzey malzemesi karbonfiber5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
razer viper v3 pro veya o kadar çıkmana gerek yok onla yarışan atk a9 air modeline bakabilirsiniz5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
5k bütçe ile mouse bakıyorum genel olarak oyunlar için kullanılıcak. Tercihen kablosuz önerileriniz için teşekkür ederim.
Hocam asus mouselara ne diyorsunuzrazer viper v3 pro veya o kadar çıkmana gerek yok onla yarışan atk a9 air modeline bakabilirsiniz
Hocam gereksiz pahalı 4000 lira verip veya 5000 verip bunun performansını alabilirsinizHocam asus mouselara ne diyorsunuz
![]()
ASUS ROG Harpe II Ace Gaming Mouse
Dünya çapındaki e-sporcular ile iş birliği içinde tasarlandı, her oyunda mutlak hassasiyet ve hızlı kaydırmalar yapmak için mükemmel bir dengeye sahip.www.gaming.gen.tr
fiyat performans değilde daha çok kalite arıyorum hocamatk a9 modelleri fiyatına göre performansları çok iyi kötüleyenler var ama takma bence
Sanırım razer viper v3 pro alacağımHocam gereksiz pahalı 4000 lira verip veya 5000 verip bunun performansını alabilirsiniz
Hocam söylediğim kalite bakımından malzeme yapısı işlemcisi (mcu) sensör bakımından şuanda en iyi donanımlara sahipfiyat performans değilde daha çok kalite arıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım razer viper v3 pro alacağım