yani ikinci mönitorun 5ms olması sorun yaratır mıMantıklı karar
gram yaratmaz.yani ikinci mönitorun 5ms olması sorun yaratır mı
peki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?gram yaratmaz.
peki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?ikinci monitör bu amaçla kullanılacaksa 50 ms bile sorun etmez
hayır, ne alakapeki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?
hocam sadece chat okuyacaksınız sanki oyun oynayacakmissiniz gibi niye zorlar diyorsunuz kipeki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?
hayır ben de o ikiliyi kullanıyorum.peki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?
Hocam 2. Monitörünüz ne öğrenebilir miyim?hayır ben de o ikiliyi kullanıyorum.
1msden 4ms monitöre geçtim gram bir şey hissetmedim main monitör olarak kullanıyorum 2. monitör olarak gözüne bile çarpmazarkadaşlar yayında chat video kaydı youtube falan bakmak için ikinci mönitor iştiyorum fark eder mı? aradakı farka ssd almayı düşünüyorum
Yan yana bitişik durursa tuhaf olur ama alışırsın hemen ben 24'' ve 23.8'' kullanıyorum fark belli oluyor bakarsam bakmazsam keyfime göre takılıyorum hem bitişik değiller mousepad üzerinde olmasını sevmiyorum o yüzden sorun yokpeki ana mönitor 27 inç ikinci ekran 22 inç cok farklılık olur mu zorlar mı ?