oyunsever49
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 60000
paneli güzel olsun ve yazılımı akıcı olsun istiyorum teşekkürler ve 65 inç olsun
paneli güzel olsun ve yazılımı akıcı olsun istiyorum teşekkürler ve 65 inç olsun
C6K ile aynı model. Trendyolda indirim değil bindirim var şu an. C6k düne kadar 54k idi hatta 2 gün önce 51k idi. Gene düşer o fiyatlara medimarkt ve vatan geceleri tvlerde indirim yapıyo500 TL kuponu kullanın. TCL'nin tepe modellerinden.![]()
TCL 65Q6C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QD Mini LED Google TV - Fiyatı, Yorumları
TCL 65Q6C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QD Mini LED Google TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
500 TL kuponu kullanın. TCL'nin tepe modellerinden.![]()
TCL 65Q6C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QD Mini LED Google TV - Fiyatı, Yorumları
TCL 65Q6C 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QD Mini LED Google TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
başka markalarda var mıC6K ile aynı model. Trendyolda indirim değil bindirim var şu an. C6k düne kadar 54k idi hatta 2 gün önce 51k idi. Gene düşer o fiyatlara medimarkt ve vatan geceleri tvlerde indirim yapıyo
O bütçe de 65inç alabiliceğin en iyi tv tcl c6k ama 65k altına c855 yakalayabilirsem bütçeyi zorlayıp c855 al derim. Oled istersen de philips 65oled760 64bine geliyodupaneli güzel olsun ve yazılımı akıcı olsun istiyorum teşekkürler ve 65 inç olsun
bu üçü arasından hangisini onerirsinizO bütçe de 65inç alabiliceğin en iyi tv tcl c6k ama 65k altına c855 yakalayabilirsem bütçeyi zorlayıp c855 al derim. Oled istersen de philips 65oled760 64bine geliyodu
Samsungun 65qn80d si 60bine düşüyo ara sıra. Ama ben samsungun renklerini pek beğenmiyorum biraz daha soğuk tcl ye göre. Lg nin de 65qned86A sı var ama onunda siyah başarımı o kadar iyi değil. Siyah başarımı ve renk canlılığı açısından 65c6k çok çok tatmin eder. Lg arayüz ve kumanda özellikleri bakımından daha iyidir amabaşka markalarda var mı
Fiyatlar değişkenlik gösterdiğinden duruma göre önerim değişir. Arada 10k dan az fiyat farkı varsa kesinlikle c855, 10k dan fazla fiyat farku varsa c6kbu üçü arasından hangisini onerirsiniz
lg de ne var bu bütçede 65c6k ya rakip olarakSamsungun 65qn80d si 60bine düşüyo ara sıra. Ama ben samsungun renklerini pek beğenmiyorum biraz daha soğuk tcl ye göre. Lg nin de 65qned86A sı var ama onunda siyah başarımı o kadar iyi değil. Siyah başarımı ve renk canlılığı açısından 65c6k çok çok tatmin eder. Lg arayüz ve kumanda özellikleri bakımından daha iyidir ama
Qn86a6a var ama ışık sızması şikayetleri var. Siyah başarımı için neo qnedden ziyade oled alman lazım. Lg oled65b56la alınabilir ondan ziyade. Mini led tv lerde en iyisi tcl, oled tvlerde en iyisi lg. Tabi mini led, olede kıyasla daha parlak gündüz izleme açısından. Hem de yanma ihtimali yoklg de ne var bu bütçede 65c6k ya rakip olarak
bu fiyata lg oled ne onerirsin yoksa c6k alacağımMaalesef c855in fiyatlar uçmuş daha iki üç gün öncesine kadar 65inçi 65bine bulunabiliyodu. C6k daha sık indirime giriyo her gece 10dan sonra medimark ve vatanı kontrol et. 55k altına düşebilir c6k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Qn86a6a var ama ışık sızması şikayetleri var. Siyah başarımı için neo qnedden ziyade oled alman lazım. Lg oled65b56la alınabilir ondan ziyade. Mini led tv lerde en iyisi tcl, oled tvlerde en iyisi lg. Tabi mini led, olede kıyasla daha parlak gündüz izleme açısından. Hem de yanma ihtimali yok
O bütçede bundan başka lg oled seçeneği yok gibibu fiyata lg oled ne onerirsin yoksa c6k alacağım
çok teşekkürler. Biraz daha zamanım var c855 in fiyatı düşmesse c6k alacağımO bütçede bundan başka lg oled seçeneği yok gibi
70k buna vermektense 55k ya ben c6k alırdım
Rica ederim. C6k yı 55k altına yakalarsan yapıştır geççok teşekkürler. Biraz daha zamanım var c855 in fiyatı düşmesse c6k alacağım