%60 Mekanik Klavye Önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,şuanda Rampage Hydra R6 red switch kullanıyorum satıp %60 geçicem çok büyük geliyor klavye ve switch değişmek istiyorum 500-600 TL civarında %60 sesi tok olan bir switch istiyorum blue falan önermeyin hiç yoksa kırmızıda önerebilirsiniz.

@slzei yardımcı olabilir.

Lenovo k500 falan önerecektim stoğu yok. https://www.amazon.com.tr/Zalman-ZM-K900M-Klavye-Siyah/dp/B01HFRA7DK/ref=mp_s_a_1_1?crid=H4S1YORGGQ3U&keywords=zalman+klavye&qid=1661108041&s=electronics&sprefix=zalman+klavye,aps,242&sr=1-1
MERHABA50 kodu ile bunu alabilsin başka yok sanırım. (Zalman klavye outlet) Calypso red switch alabilirsin bir de, gamepower normalde kötü marka ama calypsoda switchleri dayanıklı olduğu için önerebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%60 olarak rampage parvus ve ghost var. Fiyatları da yüksek. Huano switch var bu iki rampage klavyede, sırf switchleri için alınır mı bilmiyorum.

Lenovo k500 falan önerecektim stoğu yok. https://www.amazon.com.tr/Zalman-ZM-K900M-Klavye-Siyah/dp/B01HFRA7DK/ref=mp_s_a_1_1?crid=H4S1YORGGQ3U&keywords=zalman+klavye&qid=1661108041&s=electronics&sprefix=zalman+klavye,aps,242&sr=1-1
MERHABA50 kodu ile bunu alabilsin başka yok sanırım. (Zalman klavye outlet) Calypso red switch alabilirsin bir de, gamepower normalde kötü marka ama calypsoda switchleri dayanıklı olduğu için önerebilirim.

%60 olarak rampage parvus ve ghost var. Fiyatları da yüksek. Huano switch var bu iki rampage kalvyede, sırf switchleri için alınır mı bilmiyorum.
Yorumları gayet güzel type c ve videosu var nasıl alınır mı ?

Bu klavyelerin switchleri ne olduğu belli değil 3 aya ve ya 1 yıla iptal oluyor genelde. Marka switch klavye almaya özen gösterin. Akko, kailh, huano, ttc, cherry gibi marka switch klavyeleri tercih edin. Ve ya ucuza bir hotswap klavye alın(hotswap switchleri değiştirilebilen demektir) ona uygun switchleri takın. Her switch her klavyeye uymuyor ona da dikkat etmek lazım.

Bu klavyelerin switchleri ne olduğu belli değil 3 aya ve ya 1 yıla iptal oluyor genelde. Marka switch klavye almaya özen gösterin. Akko, kailh, huano, ttc, cherry gibi marka switch klavyeleri tercih edin. Ve ya ucuza bir hotswap klavye alın(hotswap switchleri değiştirilebilen demektir) ona uygun switchleri takın. Her switch her klavyeye uymuyor ona da dikkat etmek lazım.
Switchi belli olan klavye bilmiyorum ki üstüne bu bütçelere %60 lazım.

Switchi belli olan klavye bilmiyorum ki üstüne bu bütçelere %60 lazım.
Yüzde 60 olacak, redswitch olacak, içinde kaliteli switch olacak ve 600tl olacak, yani imkansız gibi.
2-3 ay önce royal kludge g87 alınabilirdi ama şu an stoğu bitti.
Rampage ghost ve parvus alınabilir bence, switchleri gayet kaliteli.(huano switch var) Klavye de iyi duruyor. Eğer marka rampageye güvenilirse alınabilir gibi. Tabi bütçeyi yükseltmek şart.

Xpg summoner 800tl falan olursa o da alınabilir.

Redragon k568 bazen 400-500tl ye düşüyor, bu linkten takip edin. Belki yine düşer. Filtrele kısmından marka olarak redragon seçin.

Son düzenleme:
Yüzde 60 olacak, redswitch olacak, içinde kaliteli switch olacak ve 600tl olacak, yani imkansız gibi.
2-3 ay önce royal kludge g87 alınabilirdi ama şu an stoğu bitti.
Rampage ghost ve parvus alınabilir bence, switchleri gayet kaliteli.(huano switch var) Klavye de iyi duruyor. Eğer marka rampageye güvenilirse alınabilir gibi. Tabi bütçeyi yükseltmek şart.

Xpg summoner 800tl falan olursa o da alınabilir.

Redragon k568 bazen 400-500tl ye düşüyor, bu linkten takip edin. Belki yine düşer. Filtrele kısmından marka olarak redragon seçin.
Tam %60 yok mu ? Diğerini alıcam yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,231
Üyeler
188,903
Son üye
Tense Bear
Geri