Umut Ege Özkaya
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,186
max 650 TL ye membran önerirmsiniz bu fiyata ornata chroma v2 bulursnaız link atarmısınız
mekanik var bu fiyata?max 650 TL ye membran önerirmsiniz bu fiyata ornata chroma v2 bulursnaız link atarmısınız
şuanda red switch kullanıyorum redden daha sessiz bir klavye lazımMembran olması şart mı?
o klavyeyi alıcaktım normalde ama tek kırmızı yandığı için almadımhttps://www.akakce.com/klavye/en-uc...-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,93979357.html çok sessiz ve daha iyi tepkime süresi var. Bende kullanıyorum öneririm.
razer ornata chroma v2 nin o fiyatlara düşmesini bekliyorum düşmezse onu alıcam![]()
SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.635,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ışık falan bence pek önemli değil. Ben red blue ikisinide kullandım çok memnunum bundan. Bütcen yeterse bunun rgb li modeli var g513 carbon bakabilirsin.o klavyeyi alıcaktım normalde ama tek kırmızı yandığı için almadım