https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html bu bütçelerde bu en iyisi gibi.Selamlar bilgisayar durduk yere kapandi arastirdigim ve denedigim uzere psu bozulduguna kanaat getirdim yeni bir psu arayisindayim guvenli olmasi onceligim butcem 2k 2,5k ne onerirsiniz (@zPastwL hesabim bilgisayarda kaldi mecbur burdan yaziyorum)
Selamlar bilgisayar durduk yere kapandi arastirdigim ve denedigim uzere psu bozulduguna kanaat getirdim yeni bir psu arayisindayim guvenli olmasi onceligim butcem 2k 2,5k ne onerirsiniz (@zPastwL hesabim bilgisayarda kaldi mecbur burdan yaziyorum)
o 7800xt takan benimtek pcie var maks 7800xt falan takanlari gordum.![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indiirmle mag a750bn düşürürseniz ona da bakabilirsiniz vatanda indirime giriyor arada.
sendin değil mi o bende tam onu diyecektim bir tane arkadaş daha takıyordu onla da konuştum çok ısınıyor kabloları falan demişti undervolt yapinca sorun cikcagini düşünmüyorum gerçi 2xpcie cıkşı olsa çok tatlı psu kardeşi xpg pylon 750w öyle mesela stok olsaydı onu alcaktım bende .o 7800xt takan benim7800xt limittir bu psu için.
bende ısınma olmuyor pek kablonun çok eğri olmasından kaynaklanıyor olabilir o ısınmalar ve uv yapınca daha garanti olur evet.sendin değil mi o bende tam onu diyecektim bir tane arkadaş daha takıyordu onla da konuştum çok ısınıyor kabloları falan demişti undervolt yapinca sorun cikcagini düşünmüyorum gerçi 2xpcie cıkşı olsa çok tatlı psu kardeşi xpg pylon 750w öyle mesela stok olsaydı onu alcaktım bende .
nzxt hosuma gitti baska ne gibi alternatiflere bakmaliyim dikkat etmem gereken noktalar nedirtek pcie var maks 7800xt falan takanlari gordum.![]()
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
indiirmle mag a750bn düşürürseniz ona da bakabilirsiniz vatanda indirime giriyor arada.
memnunmusunuz hocam ne gibi alternatiflere bakabilirim veya bunu alirsam isinma sorununu nasil cozerimbende ısınma olmuyor pek kablonun çok eğri olmasından kaynaklanıyor olabilir o ısınmalar ve uv yapınca daha garanti olur evet.
cok bi alternatif yok 650bn alicaksiniz ya da bunu gayet sessiz bir psu bu arada.nzxt hosuma gitti baska ne gibi alternatiflere bakmaliyim dikkat etmem gereken noktalar nedir
Post automatically merged:
memnunmusunuz hocam ne gibi alternatiflere bakabilirim veya bunu alirsam isinma sorununu nasil cozerim
çok memnunum sessiz çalışıyor yükte de sessiz çalışıyor tek sorunu işte ekran kartına verebileceği güç sınırlı onun harici 650bn var alabileceğiniz.nzxt hosuma gitti baska ne gibi alternatiflere bakmaliyim dikkat etmem gereken noktalar nedir
Post automatically merged:
memnunmusunuz hocam ne gibi alternatiflere bakabilirim veya bunu alirsam isinma sorununu nasil cozerim
hocam 8gb 3060ti kullaniyorum guc yeterlimidirçok memnunum sessiz çalışıyor yükte de sessiz çalışıyor tek sorunu işte ekran kartına verebileceği güç sınırlı onun harici 650bn var alabileceğiniz.
yeterli 270-265 w a kadar besleyebiliyor kendisi.hocam 8gb 3060ti kullaniyorum guc yeterlimidir
hocam bu nasildiryeterli 270-265 w a kadar besleyebiliyor kendisi.