Neler Yeni

600 700 Bin TL Arasında Araba Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
Bütçe
700000
Merhaba arkadaşlar 600 750 bin TL arası olabildiğince düşük km (ufak tefek kazalarda sorun yok) otomatik araba almak istiyorum. Tercihen Clio düşünüyorum fakat bilgim yok pek o yüzden 1.0 1.2 1.3 1.5 nasıl seçmeliyim bilmiyorum şehir içi kullanacağım. Dizel benzinli vs nasıl olmalı sizce Clio'lar için. Bu hafta alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,894
İsim
.
Merhaba arkadaşlar 600 750 Bin TL arası olabildiğince düşük km (ufak tefek kazalarda sorun yok) otomatik araba almak istiyorum. Tercihen clio düşünüyorum fakat bilgim yok pek o yüzden 1.0 1.2 1.3 1.5 nasıl seçmeliyim bilmiyorum şehir içi kullanacağım. Dizel benzinli vs nasıl olmalı sizce cliolar için. Bu hafta alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Otomobil Ruhsatlı Courier 750K ya çok güzel km si düşük alabilirsin sorunsuz sıkıntısız yakıtı koklayan araba uzun yolda 4-5L kadar düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomobil Ruhsatlı Courier 750K ya çok güzel km si düşük alabilirsin sorunsuz sıkıntısız yakıtı koklayan araba uzun yolda 4-5L kadar düşüyor.
o tarz bir arabadan ziyade clio tarzinda ariyorum yazdim zaten mesajda

crabman

80+
Merhaba arkadaşlar 600 750 bin TL arası olabildiğince düşük km (ufak tefek kazalarda sorun yok) otomatik araba almak istiyorum. Tercihen Clio düşünüyorum fakat bilgim yok pek o yüzden 1.0 1.2 1.3 1.5 nasıl seçmeliyim bilmiyorum şehir içi kullanacağım. Dizel benzinli vs nasıl olmalı sizce Clio'lar için. Bu hafta alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
az yakmasını istiyorsanız dizel tercih edin.

bu bütçede otomatik ve düşük km temiz araç bulmak zor olur şimdiden söyleyeyim.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Merhaba arkadaşlar 600 750 Bin TL arası olabildiğince düşük km (ufak tefek kazalarda sorun yok) otomatik araba almak istiyorum. Tercihen clio düşünüyorum fakat bilgim yok pek o yüzden 1.0 1.2 1.3 1.5 nasıl seçmeliyim bilmiyorum şehir içi kullanacağım. Dizel benzinli vs nasıl olmalı sizce cliolar için. Bu hafta alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
manuel olursa 1.4 fire yada 1.3 multijet egea/egea hackbeck bak clioların 1.0 sce motor (turbosuz) tercih etme ne kadar karşılaştırabilirsin bilmiyorum ama yine de örnek vereyim bu yaz değil önceki yazdı

şöför (90kg) ben (60kg) kardeşim (15 kg) arka koltukta kütük var bagaj ağzına kadar odun dolu hatta uzunlar dışarı sarkıyor (bagaj açık) o halde bide %20 civarı bir eğim (tam olarak emin değilim bi tık daha fazlada olabilir ) o şekil 40/45 le çıktı ama devir sonraydı

bizim eski araba serviste kronik arıza yüzünden 1.5/2 ay fln kalmıştı o zaman vermişlerdi asla şahsi aracımıza böyle davranmıyoruz ama yakıyor 8/9 lt fln 110km de o da babamın sakin kullanımına bağlı ve şehir içide değil 10 kmsi şehir içi geri kalanı virajlı dağ yolu

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
O fiyatlara ibiza alabilirsin güzel araç sedan istiyosan Fluence bak ama modeli düşük olur biraz 2010 falan anca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,350
Üyeler
161,270
Son üye
cyberguvenlik
Top Bottom