razer deathadder v2Razer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
aslında kablolu sıktı artık sende çağ atlamak istersen v2 x hyperspeed yadahttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-p702-rog-gladius-ii-optik-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,432207658.htmlRazer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
kablosuz şeylere bakBütçe fazla aşıyor.
Razer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kablosuz kullanamıyorum kanka genel olarak. Sevemedim. Kablolu arıyorum.aslında kablolu sıktı artık sende çağ atlamak istersen v2 x hyperspeed yadahttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-p702-rog-gladius-ii-optik-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,432207658.html
alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablosuz şeylere bak
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe arttır v2 al kanka bende bir şey demiyorum geçen aylardada konu açmışsın zatenKablosuz kullanamıyorum kanka genel olarak. Sevemedim. Kablolu arıyorum.
Razer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
Razer dışında bir önerin var mıdır?bütçe arttır v2 al kanka bende bir şey demiyorum geçen aylardada konu açmışsın zaten
hatta küçük ve hafif istemişsin v2 mini al deathadder
niye abi razer zaafınmı var steelseries rival 600 yada steelseries rival 5 neyse muhtemelen hiçbir öneriyi dinlemezsinRazer dışında bir önerin var mıdır?
İnsancıl sorulara insancıl cevap vermiyceksen forumdan çıkış yapabilirsin dostum.niye abi razer zaafınmı var steelseries rival 600 yada steelseries rival 5 neyse muhtemelen hiçbir öneriyi dinlemezsin
verdim dostum aerox 3 ten daha iyi gibi bu modeller tasarım olarak senin kararınİnsancıl sorulara insancıl cevap vermiyceksen forumdan çıkış yapabilirsin dostum.
Kanka aynı şeyi bende bugün bakmaya başladım bulursan böyle 3-5 tane banada haber ver ben baktım ama arkadaşların dediği gibi genelde razer modelleri çıkıyor wireless da sevmemen garip ekstra kablodan kurtuluyorsun ama aklında geçikme filan gibi bir soru işareti kalıyorsa bilemedim bende daha karar veremedim inş alıcazRazer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
deathadder v2 mini iyi bi mouse değilki sensörü kötü onun nasıl deathadder v2'yle yanyana koyuyonbütçe arttır v2 al kanka bende bir şey demiyorum geçen aylardada konu açmışsın zaten
hatta küçük ve hafif istemişsin v2 mini al deathadder
aerox 3 alırsan paranı çöpe atmış olursun malzeme kalitesi çok kötü. aerox 3 wirelesslada arasında sensör farkı var. bu bütçede rampage fury z öneririm her zaman aerox 3 wirelesstan bile iyi mousedir fiyatına göre rakipsiz bir mouse herhangi bir gecikme vs de hissetmezsinRazer Basilisk v2 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu. Aşırı kaymaz veya hantal geliyor. FPS oyunlarında memnun değilim. Steelseries Aerox 3 düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
o zaman alcağın mouse belliKablosuz kullanamıyorum kanka genel olarak. Sevemedim. Kablolu arıyorum.
Xtrfy m4Kanka aynı şeyi bende bugün bakmaya başladım bulursan böyle 3-5 tane banada haber ver ben baktım ama arkadaşların dediği gibi genelde razer modelleri çıkıyor wireless da sevmemen garip ekstra kablodan kurtuluyorsun ama aklında geçikme filan gibi bir soru işareti kalıyorsa bilemedim bende daha karar veremedim inş alıcaz
Alınmaz hocam farklı markalara yönelinaslında kablolu sıktı artık sende çağ atlamak istersen v2 x hyperspeed yadahttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-p702-rog-gladius-ii-optik-wireless-oyuncu-mouse-fiyati,432207658.html
alabilirsin
kablosuz şeylere bak
![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com