600 tl rdr2 gibi oyunlar

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
479
merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur

merhaba uzun suredir oyun oynamak istemiyorum özellikle rdr2 bittiğinden beri bana rdr2 gibi beni oyun oynamaya geri ittirecek bir oyun arıyorum bütçem 600 tl indirimli indirimsiz veya steam epic fark etmez her yer olur
Hogwarts legacy epic de 340 tl galiba

Para fazla yoksa paylasimli ghost of tshusima oneririm

call of juarez serisi

Hogwarts legacy epic de 340 tl galiba

Para fazla yoksa paylasimli ghost of tshusima oneririm
H L kotu bir oyun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rdr tarzi derken dostum vahsi bati mi ? Acik dunya mi ?

Hocam bende RDR oynamadım ama, Mad Max ve Rage 2 bakabilirsiniz, belki tarzları içine çeker sizi. Oyun oynamak istemediğim bir dönemde karşıma çıkan iki oyun, rahat ikisine bir 125-150 saat gömmüşümdür.

Witcher 3, cyberpunk 2077, assassin's creed serisi, gta 5, tomb raider serisi.

Hogwarts Legacy indirimini değerlendirebilirsiniz. Eğer HP evrenini seven birisiyseniz oyun sizi büyüleyecektir. Ancak HP evrenini sevmiyorsanız/hakim değilseniz sevmeyebilirsiniz. Çünkü objektif değerlendirince çok iyi bir oyun değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri