6000 TL Laptop önerisi

Hocam 7K yı asla ama asla geçemem :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gittigidiyor.com/dizust...ampaign=standard&utm_content=standard&v=1.1.3 1650Ti var hocam
7 bin lira sınır ise bu olabilir. Ben olsam 7200 TL ile GTX 1650 Ti alırdım ama aşamıyorsunuz tabii.
Acer Nıtro AN515-44 NH.Q9GEY.003 Ryzen 5 4600H 8 GB 256 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Hocam 7K yı asla ama asla geçemem :(

https://www.gittigidiyor.com/dizust...ampaign=standard&utm_content=standard&v=1.1.3 1650Ti var hocam
1650 Ti olduğunu şimdi gördüm, kusura bakmayın ama halen alınmaz bu. Uyduruk kasa kullanımı, kötü panel. Çok çok fazla "anakartım yandı" vakası gibi örnekler var. Tabii siz bilirsiniz, bir şey diyemem.

Verecek bir cevabın var mı? @Juan.S
Var, almamak. Mesajı görmemişim, şimdi görüyorum. :)

1650 Ti olduğunu şimdi gördüm, kusura bakmayın ama halen alınmaz bu. Uyduruk kasa kullanımı, kötü panel. Çok çok fazla "anakartım yandı" vakası gibi örnekler var. Tabii siz bilirsiniz, bir şey diyemem.

Var, almamak.
Bayağı mantıklıymış. (y)

6500 TL'yi çöpe atmak mı, yoksa almamak mı daha mantıklı? Allah aşkına o kadar reaksiyon puanınız var, herife saçma sapan laptoplar öneriyorsunuz yahu.
Bütçe 6000, 6500 yada 7000 değil 6000'e daha iyisini bulabilirsen at bulamıyorsan da konuya bir şey yazmak zorunda değilsin.

Abra önermek de garipmiş... Kendiniz aldınız diye başkalarına da onu dayatmayın. Ha yani ek olarak 7 bin liraya mis gibi GTX 1650 Ti acer varken uyduruk 1650 Abra niye önerirsin ki?
Kendini Abra'nın kötü bir model olduğuna o kadar inandırmışsın ki attığım modelde 1650 Tİ olduğunu bile görmüyorsun.

Kafamda binbir türlü soru var :( :D

Tövbe tövbe... Tamam, Abra mükemmel bir seri. Konu sahibi de gidip alabilir. Cahillikle savaşmakta ben hata yapıyorum yahu. :)
Kendini çok bilgili olduğuna da inandırmışsın aferin.
Modeli bilmiyorsun,en ufak bilgin yok,bari çarpıtma be güzel insan ya.
Kendinin daha iyi bir önerisi varsa öner,yoksa bu yaptığın boş yapmaktan başka bir şey değil.

C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Kendini çok bilgili olduğuna da inandırmışsın aferin.
Modeli bilmiyorsun,en ufak bilgin yok,bari çarpıtma be güzel insan ya.
Kendinin daha iyi bir önerisi varsa öner,yoksa bu yaptığın boş yapmaktan başka bir şey değil.
"Hocam, Samsung en iyisi."

Yemin ediyorum, kendi "cahiliye" habitatınızı kurmuşsunuz. Boşuna technopat denen güzel yerde durmuyormuşum. Kendi aranızda Abrayı da önerin, Excaliburu da önerin, SHP 650 denen C4'ü de önerin. İşin komik tarafı da bunları öneren adamların deliler gibi reaksiyon puanı olması :DDDDDD

Yemin ediyorum, kendi "cahiliye" habitatınızı kurmuşsunuz. Boşuna technopat denen güzel yerde durmuyormuşum. Kendi aranızda Abrayı da önerin, Excaliburu da önerin, SHP 650 denen C4'ü de önerin. İşin komik tarafı da bunları öneren adamların deliler gibi reaksiyon puanı olması :DDDDDD
Senin gibileri çok gördüm.TP sosyalden gelip kendini yukarıda görüp DA takipçilerini "cahil birer mağara adamı" olarak görenler çok oldu burada.TP'de ban yeyip yeyip buraya koşan klasik egoist forum kullanıcısı.Ali Güngör ve Recep Baltaş'a selam söyle.

Bu arada Recep Baltaş ve Ali Güngör'ü severim ama senin gibiler o insanları karalıyor.

Ya 6000'i geçmeden Excalibur'dan, Monster'dan daha iyi bir laptop bulabiliyor musun?

Bulamıyorsan burada kimseye üstten üstten konuşma hakkın yok.

Geri