aeaeae
80+
Redmi 10 2022 oneririm o zaman.Hocam söyledim kendisine ama istemiyor yeni tahliye oldu taksiye çalışmaya başlamış navigasyon kullanacağım diyor 2. El istemiyor
Redmi 10 2022 oneririm o zaman.Hocam söyledim kendisine ama istemiyor yeni tahliye oldu taksiye çalışmaya başlamış navigasyon kullanacağım diyor 2. El istemiyor
Bakayım bi youtube dan hocam sağ olunYouTube kanallarından bakman çok sağlıklı olur. Çünkü burada herkes farklı bir şey söyler. Videoları izle. Her videoda illa ki ortak değişmez 1 telefon vardır. Özelliklerine falan da bak. Sana en uygununu seç. Telefonu seçtikten sonra Akakçe sitesine bakmayı asla unutma. En ucuzunu sana gösteriyor. Akakçeye dikkat et. Bazı telefonlar 2. El veya teşhir ürünü falan oluyor. Yani tüm fiyatlara bak. Eğer çok oynama yoksa fiyatlarda al. Ama mesela 10 site var diyelim, hepsi 5-6 k arasında değişiyor. Ama en ucuz olanı 3-4k. Onlar genelde diğer ürünler oluyor(sıfır değil).
Hatta sen telefon seç. Ben sana fiyatta yardımcı olurum.
Ben de onu düşünüyorum hocam mediamrkttan alacağım sanırımRedmi 10 2022 oneririm o zaman.
Akakçeden bak en ucuzunu bulursun. Tüm siteleri değerlendiriyor. Mediamarkt falan üstüne kendi kârlarını koyup satıyor.Bakayım bi youtube dan hocam sağ olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de onu düşünüyorum hocam mediamrkttan alacağım sanırım
Arkadaşım. Adam hem 2. El istemiyor. Hem iPhone 8 bulmak imkansız gibi bir şey. Hem de o telefon çok eski üstelik aşırı yavaş şu an. Nokia önersen bile(bile diyorum) daha mantıklı olurdu. Senin dediğin o kadar mantıksız ki. Adam alır, seneye çöpe atar iPhone 8'i.kk youtube tiktok taki dilencilere short tarafında deteklemiyormuydu?
doğru en az 11 alınması gerekiyor 11 de kurtarmıyorda yine tr şartları yeterAkakçeden bak en ucuzunu bulursun. Tüm siteleri değerlendiriyor. Mediamarkt falan üstüne kendi kârlarını koyup satıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşım. Adam hem 2. El istemiyor. Hem iPhone 8 bulmak imkansız gibi bir şey. Hem de o telefon çok eski üstelik aşırı yavaş şu an. Nokia önersen bile(bile diyorum) daha mantıklı olurdu. Senin dediğin o kadar mantıksız ki. Adam alır, seneye çöpe atar iPhone 8'i.