Başka önerileriniz de var mı acaba güzel tablet ama başka ürünlere de bakmak değerlendirmek isterim
Başka önerileriniz de var mı acaba güzel tablet ama başka ürünlere de bakmak değerlendirmek isterim
aynı zamanda bu ürünü düşünüyordum bununla Samsung Galaxy Tab A9+ arasında kalmıştım ama yine de forumda sormak istedim sizde Samsung Galaxy Tab A9+ önerdiniz peki bu ürün ile ilgili ne düşünürdünüzO bütçe ile en güçlüsü bu, diğerleri traş maalesef.
https://www.teknosa.com/huawei-matepad-115-6128-gb-tablet-p-125046271 teknosa çalışanları bile önermiyor ama sen bilirsin. Ben olsam ipad 9 nesil alırımMerhabalar tablet almayı düşünüyorum bütçem max 6k öneriniz var mı acaba
700 tl vermen lazım ama 6700 eçıkıyor eğer samsung tab a 9 alacaksan ama tableti kuzenim daha 2 hafta önce aldı bende inceledim tablet pubg 45fps veriyor güzel tablet bütçeni zorlayarak 6700 e almalısın bence
Fiyathttps://www.teknosa.com/huawei-matepad-115-6128-gb-tablet-p-125046271 teknosa çalışanları bile önermiyor ama sen bilirsin. Ben olsam ipad 9 nesil alırım
7k ama google kullanamıyorsunAdaptöre
700 tl vermen lazım ama 6700 eçıkıyor eğer samsung tab a 9 alacaksan ama tableti kuzenim daha 2 hafta önce aldı bende inceledim tablet pubg 45fps veriyor güzel tablet bütçeni zorlayarak 6700 e almalısın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat
3 4 yıl sonra seni üzeraynı zamanda bu ürünü düşünüyordum bununla Samsung Galaxy Tab A9+ arasında kalmıştım ama yine de forumda sormak istedim sizde Samsung Galaxy Tab A9+ önerdiniz peki bu ürün ile ilgili ne düşünürdünüz
Ne alaka7k ama google kullanamıyorsun
Merhabalar tablet almayı düşünüyorum bütçem max 6k öneriniz var mı acaba
Samsung Tab A9+ 8/128 en iyi tercih olur.Merhabalar tablet almayı düşünüyorum bütçem max 6k öneriniz var mı acaba
Honor pad 8 alabilirsiniz ekran kalitesi olarak çok iyi x9 ve a9+ tan daha iyi a9 tft diye biliyorum zaten.Rami 4 gb olsada ben herhangi bir sıkıntısını görmedim yani 6 gb rami olan a51 den daha akıcı.Snapdragon 680i bilen bilir zaten çok iyi değildir ama ırta seviyedir ısınmaz,pil kullanımı en iyi işlemcilerden biridir.Tabletlerin %95 inden farklı olarak 8 hoparlörü vardır ve ses olarak ipad prolar ile yarışır.Kısacası 6000 tl ye alabileceğiniz en iyi medya tüketim tableti pad 8 dir.Eğer oyun için alacaksanız a9 a da bakabilirsiniz ama ekran kalitesinden pişman olabilirsiniz.Eksi olarak Honor pad 8 android güncellemesi artık almıyor ve titreşim motoru yok.Başka önerileriniz de var mı acaba güzel tablet ama başka ürünlere de bakmak değerlendirmek isterim
A9 fiyatına göre iyi ama ben mağazada denedim ekranı çok kötü reederların elranına benziyor çok soluk ve 8 gb rami olsada kasıyor mesela bende honor pad 8 var onda emui var çok akıcı.Daha önce s21 fe ve A51 de kullanmıştım iki cihazda da arada donmalar oluyor one ui daSamsung Tab A9+ 8/128 en iyi tercih olur.