dorukhaNBEEY
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
max 550 tl olacak şekilde bir psu önerir misiniz
Peki itopyadan önereceğiniz psu var mı 600w çünkü oraya daha sıcak bakıyorum
yok pc yi oradan aldım ama psu mu değiştireceğim garanti kaybolmasın ondan dolayı itopya dedimBakmayın, müşteri memnuniyeti olarak rezalet bir firma.
Hatta bazıları İtopya için ''nitelikli dolandırıcı'' diyordu.
yok PC yi oradan aldım ama psu mu değiştireceğim garanti kaybolmasın ondan dolayı itopya dedim
Bunu al geç dostum, daha iyisini bulabilmen pek mümkün değil.
![]()
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 8.554,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam o imzayla bence en iyi cevap seçilmezsiniz benim gibi olun mizajlı.Ciddi olamazsınız, bu bütçeye Sharkoon V2 mi cidden?
![]()
Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 8.554,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Cooler Master MWE White 650 MPE-6501-ACABW-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MWE White 650 MPE-6501-ACABW-EU 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MWE White 650 MPE-6501-ACABW-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com