Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,219
Zalman,Cooler Master,Thermaltakemax 550 TL olacak şekilde bir psu önerir misiniz
Zalman,Cooler Master,Thermaltakemax 550 TL olacak şekilde bir psu önerir misiniz
Kandesin attığı 2 PSU gayet iyidir alternatif olarak aerocool KCAS serisi FSP hydro serisi bir PSU alabilirsiniz.
https://www.itopya.com/cooler-master-elite-v4-600w-80-120mm-fanli-psu/ bu nasılKandesin attığı 2 PSU gayet iyidir alternatif olarak aerocool KCAS serisi FSP hydro serisi bir PSU alabilirsiniz.
Bu model hakkında pek bir bilgim yok MWE modeller kalitelidir onu bilirim Elite modeli miydi hatırlamıyorum bir model kötüleniyordu ama bilemedim önerdiklerimizi neden takmıyorsunuz ki hocam
çünkü itopyadan almam lazım pc alalı 1 ay oldu power boost kötülediler bende bundan dolayı garanti bozulmasın diye itopyadan alacağımBu model hakkında pek bir bilgim yok MWE modeller kalitelidir onu bilirim Elite modeli miydi hatırlamıyorum bir model kötüleniyordu ama bilemedim önerdiklerimizi neden takmıyorsunuz ki hocam?
Bu söylediklerimiz itopya da yok mu peki?çünkü itopyadan almam lazım PC alalı 1 ay oldu power boost kötülediler bende bundan dolayı garanti bozulmasın diye itopyadan alacağım
çünkü itopyadan almam lazım PC alalı 1 ay oldu power boost kötülediler bende bundan dolayı garanti bozulmasın diye itopyadan alacağım
linustechtips.com
D seviye kullanıyorum. iGPU system diyor ya bildiğin çöp olduğunu dolaylı yoldan söylüyor. Korkuyorum![]()
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Buradan karşılaştırma yapabilirsiniz.
En az D seviye PSU öneririm.
Hocam MWE 550W neye giriyor? Az önce C yazıyodu la.![]()
[EOL] PSU Tier List rev. 14.8
PSU Tier List 4.0 rev. 14.8 (END OF LIFE) Last Update: 27-07-2021 Legend : Gray - EoL/obsolete and/or otherwise not recommended for purchase. Green - small form-factor (gold and blue colors are disregarded due to scarcity of SFX PSUs) Gold - best units in the tier (includes requirements for blue ...linustechtips.com
Buradan karşılaştırma yapabilirsiniz.
En az D seviye PSU öneririm.
Tier B nin öncelikli olmayan PSU larına yani Tier C ye yakın Tier B gibi düşünHocam MWE 550W neye giriyor? Az önce C yazıyodu la.
Hocam MWE 550W neye giriyor? Az önce C yazıyodu la.
Tier B nin öncelikli olmayan PSU larına yani Tier C ye yakın Tier B gibi düşün
Tier B nin öncelikli olmayan PSU larına yani Tier C ye yakın Tier B gibi düşün
Hocam farklı şeyler söylüyorsunuz iyi mi? kötü mü karar verin.C-Low'a giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır o 240V modeli.
TR'de 230V modeli var, o ise Tier C'nin öncelikli olmayan modeli.
Neeee. Bu üzdü şuanC-Low'a giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır o 240V modeli.
TR'de 230V modeli var, o ise Tier C'nin öncelikli olmayan modeli.
Kandes doğru söylüyorHocam farklı şeyler söylüyorsunuz iyi mi? kötü mü karar verin.