60k tel oneri iphone

Bemce yeter
28gb'ını ios yiyor geriye sana 85-90gb yer kalır yeterli yani 128gb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

128lik model sana kalmış video çekmiyorsan fotoğraf çekmiyorsan sürekli bir şeyler indirmiyorsan yetebilir. Şu anki telefonun kaç gblık ve ne kadar yer kaplıyor ona göre bir fikir çıkarabilirsin. 15 hiç kasmaz ama 16nın ömrü daha uzun alırken de fiyatları araştırarak al fazladan fiyat ödeme birazcık dolaş siteleri.
16 biraz çirkin ama uzun ömürlü almak daha mantıklı

Hep android kullandım ömrüm boyu pederi ikna ettim takdir getirsem iPhone alçam 60k bütçeye iPhone önerilerine açığım android istemiyorum
Bende vaktinde pederden iphone 7 istiyodum o zamanlar 3 bin lira çok pahalı geliyodu. İyiki de almamış. Heleki şimdi çocuk napacak 60bin liralık telefonu. İnfluencer değilsen ekosistemin yoksa bu işten para kazanmıyorsan almak zaten çok çok saçma. Tamamen gelip geçici çocukluk hevesi

60 bine S24 Ultra var zaten. iPhone 16 diyeceğim 60 hz'i ofis monitörlerinde kullanmıyorlar

Parasının yüzde 30 unu biriktirsem alicam dedi ve takdir alırsam şuan ki tel yd redmi note 12pro 5g iğrenç biraz üst segment almak istiyorum çok kasıyor
Bende vaktinde pederden iphone 7 istiyodum o zamanlar 3 bin lira çok pahalı geliyodu. İyiki de almamış. Heleki şimdi çocuk napacak 60bin liralık telefonu. İnfluencer değilsen ekosistemin yoksa bu işten para kazanmıyorsan almak zaten çok çok saçma. Tamamen gelip geçici çocukluk hevesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri