Gürültüsü nedeni ile gamebooster markasından farklı bir markaya geçiş yapmak istiyorum
Tek önemli kriter sessiz çalışması
Minimum 650 watt ve üzeri güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum
Bütçe maks:2500 TL
Teşekkürler
Yüklediğin güce bağlı :S mesela 4080 çalıştırcaksan tabii sesli çalışır. Ama high power cidden sağlam marka bende 600w modeli var mükemmel.Ses konusunda sessiz midir hocam
hocam bende 7500f ile 7900gre li sisteme 800w performance gd almayı düşünüyorum. sisteminiz 600wın yüzde kaçını kullanıyor ve sesli çalışıyor mu? daha önce bi elektrik kesintisinde veya elektrik gidip gelmesinde sorun yaşadınız mı? bilgisayar bileşenleriniz bozuldu mu?Yüklediğin güce bağlı :S mesela 4080 çalıştırcaksan tabii sesli çalışır. Ama high power cidden sağlam marka bende 600w modeli var mükemmel.
Al geç.bundan başka bir şey öneren olursa yok de ve kaç![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J700GD-F12S 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3060ti ve ryzen 5 5600 çalıştıracağım fakat ekran kartım 250wattlara çıkıyor sessiz çalışması ıcın sıkıntı olur muYüklediğin güce bağlı :S mesela 4080 çalıştırcaksan tabii sesli çalışır. Ama high power cidden sağlam marka bende 600w modeli var mükemmel.
600w alsan bile ses yapmaz al geç3060ti ve ryzen 5 5600 çalıştıracağım fakat ekran kartım 250wattlara çıkıyor sessiz çalışması ıcın sıkıntı olur mu
Cok sessizdirSes konusunda sessiz midir hocam
asusun modeline bakabilirsinGürültüsü nedeni ile gamebooster markasından farklı bir markaya geçiş yapmak istiyorum
Teşekkürler
asusun tuff gamıng modeline bakabilirsinGürültüsü nedeni ile gamebooster markasından farklı bir markaya geçiş yapmak istiyorum
Teşekkürler