Neler Yeni

Çözüldü✓ 6500XT'den kurtulmak istiyorum

goygoy.x

80+
Bir süredir ekran kartı değiştirmeyi düşünüyordum. Sistemim =
MSI 6500XT 2X MECH OC
R5 5500
A520M -A PRO
8GB x2 3600mhz
Sistem PCİe 3 olduğu için ekran kartının tam verimini alamıyorum, kartın esprisini bilenler beni anlayacaktır zaten.
Ne yapmalıyım diye uzun süredir düşünüyorum.
Sistemi PCİe 4'e yükseltmek biraz maaliyetli geldiği için ekran kartını değiştireyim dedim. Şöyle de bir ilan buldum;
Adamdan cevap bekliyorum üstüne kaç para isteyecek diye sordum. Sizde kaç vereyim maksimum? Veya kartı değiştirmek yerine yapabileceğim bir şey var mıdır?

rcpgnncxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
recep gönenç
üzerine 1000 1500 lira daha koy 6700xt al işlemcine bir tık fazla gelir önemli değil ileridede işlemcini 5600e yükselttinmi canavar olur sistemin

goygoy.x

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üzerine 1000 1500 lira daha koy 6700xt al işlemcine bir tık fazla gelir önemli değil ileridede işlemcini 5600e yükselttinmi canavar olur sistemin
6500'ü satıp üstüne 1-1.5 koyunca 6700 bulabilir miyim ki?

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
6500xt yi sat 3060-3060ti-3070 bunlardan birini al bence parasal anlamda sıkıntın yoksa

goygoy.x

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası parasal sıkıntım var o yüzden kafam rahat olsun şunu alayım diyemiyorum şuan sadece "bir tık" arttırmak istiyorum. Ve tabii dediğim gibi 6500XT illetinden kurtulmak istiyorum.
6500xt yi sat 3060-3060ti-3070 bunlardan birini al bence parasal anlamda sıkıntın yoksa

Brayden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
tayyip aydın
Açıkçası parasal sıkıntım var o yüzden kafam rahat olsun şunu alayım diyemiyorum şuan sadece "bir tık" arttırmak istiyorum. Ve tabii dediğim gibi 6500XT illetinden kurtulmak istiyorum.
umarım takasa girecek olan kişi kabul eder çünkü gerçekten illet bir kart

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Volkan
Bir süredir ekran kartı değiştirmeyi düşünüyordum. Sistemim =
MSI 6500XT 2X MECH OC
R5 5500
A520M -A PRO
8GB x2 3600mhz
Sistem PCİe 3 olduğu için ekran kartının tam verimini alamıyorum, kartın esprisini bilenler beni anlayacaktır zaten.
Ne yapmalıyım diye uzun süredir düşünüyorum.
Sistemi PCİe 4'e yükseltmek biraz maaliyetli geldiği için ekran kartını değiştireyim dedim. Şöyle de bir ilan buldum;
Adamdan cevap bekliyorum üstüne kaç para isteyecek diye sordum. Sizde kaç vereyim maksimum? Veya kartı değiştirmek yerine yapabileceğim bir şey var mıdır?
kullandım bana saç yoldurdu aldıktan 1 ay sonra zor bela sattım çok kötüde zarar ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

6500'ü satıp üstüne 1-1.5 koyunca 6700 bulabilir miyim ki?
o imkansız gibi o kartı zor satarsın maks satarıda 2 2500

goygoy.x

80+
kullandım bana saç yoldurdu aldıktan 1 ay sonra zor bela sattım çok kötüde zarar ettim
Aslında bu sistemi ben aldığım döneme göre gerçekten çok iyi fiyata aldım, pişman olduğumu söyleyemem. Zaten büyük hayellerim yoktu çünkü bütçem gerçekten çok kısıtlıydı. İlk başlarda istediğim performansı verdi yalan yok. Ama zamanla bişeyleri öğrenince (PCİe yüzünden tam performansı alamadığım gibi) çok tadım kaçtı, bıktım, tatmin etmemeye başladı. Satsan satılmıyor, takas istesen alınmıyor. 2 sigara parasına vericez gibi duruyor.

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Rıdvan
Zamanında bu hazır sistemler yapılırken alınırken bu kart b550 olmayan anakart ile kullanılmaz alınılmaz diye bas bas bağırıldı ama kimse dinlemedi. Yine sistemleri yaptılar yine stoklar bitti.

goygoy.x

80+

o imkansız gibi o kartı zor satarsın maks satarıda 2 2500
Garantisi bitti, kutusu faturası duruyor. Hiç içi açılmadı. KRONİK LANETLERİ dışında hiçbir sorunu yok. Maksimum kaça satarım?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Volkan
Aslında bu sistemi ben aldığım döneme göre gerçekten çok iyi fiyata aldım, pişman olduğumu söyleyemem. Zaten büyük hayellerim yoktu çünkü bütçem gerçekten çok kısıtlıydı. İlk başlarda istediğim performansı verdi yalan yok. Ama zamanla bişeyleri öğrenince (PCİe yüzünden tam performansı alamadığım gibi) çok tadım kaçtı, bıktım, tatmin etmemeye başladı. Satsan satılmıyor, takas istesen alınmıyor. 2 sigara parasına vericez gibi duruyor.
Ben zamanında o karttan Wattman yemekten deliye döndüm performans desen zaten vasattı ikiye bölecektim az kalsın.

Garantisi bitti, kutusu faturası duruyor. Hiç içi açılmadı. KRONİK LANETLERİ dışında hiçbir sorunu yok. Maksimum kaça satarım?
taş çatlasın 2 2500 oda zor onu alacağıma rx 580 8gb alırım

Top Bottom