Çözüldü✓ 6600XT Dual 66 Derece

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Bu sıcaklıklar nedense beni biraz rahatsız ediyor, aynı kartın Youtube'daki incelemelerinde daha düşük sıcaklıklar görüyorum aynı Max Watt tüketiminde olsa bile.
Ben pek çözemedim bu olayı, bu sıcaklıklar çok mu yüksek karta ve kartın modeline göre?

Son düzenleme:
Bu sıcaklıklar nedense beni biraz rahatsız ediyor, aynı kartın Youtube'daki incelemelerinde daha düşük sıcaklıklar görüyorum aynı Max Watt tüketiminde olsa bile.
Ben pek çözemedim bu olayı, bu sıcaklıklar çok mu yüksek karta ve kartın modeline göre?Alıntıyı görüntüle
senin kasanın hava akışına ortam sıcaklığına göre değişir hocam

senin kasanın hava akışına ortam sıcaklığına göre değişir hocam
Kasa önden cayır cayır hava alıyor olması gerekli, cam yok bi şey yok. Fanların üstünde toz filtresi var. Mesh gibi yani ön tarafı

Kasa önden cayır cayır hava alıyor olması gerekli, cam yok bi şey yok. Fanların üstünde toz filtresi var. Mesh gibi yani ön tarafı
66 derece soğuk bir derece kanka ne fantezin var ? Sana 8 saat aralıksız taş taşıtsalar sıcaklamazsmısın yorgunluktan ? Biraz bence artık bu iş fantaziye kaçıyor.

66 derece soğuk bir derece kanka ne fantezin var ? Sana 8 saat aralıksız taş taşıtsalar sıcaklamazsmısın yorgunluktan ? Biraz bence artık bu iş fantaziye kaçıyor.
8 saat mi😃. En fazla 2 saat 2.5 saat oynuyorum Oyun

Az bu arada hocam kafaya takma 66 nedir ki 80 e kadar yolu var.

Normal. Ne yükseği.
Benim XFX 75 derece
Hotspot ise 110 derece görüyor.

Geri