- Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar bütçem olsa ikinci el 3090 alırım ama 1080p monitörüm ve işlemcim buna engel oluyor14 e vardı 16 gb 4060ti 0 olarak (indirimdeydi bittimi bilmiyom) ancak 3070ti da 8 gb vram harici üzmez hayırlı olsun
O kadar bütçem olsa ikinci el 3090 alırım ama 1080p monitörüm ve işlemcim buna engel oluyor14 e vardı 16 gb 4060ti 0 olarak (indirimdeydi bittimi bilmiyom) ancak 3070ti da 8 gb vram harici üzmez hayırlı olsun
İyi karta gecmissin ya. Rog strix modeli çok güzeldir ama sonuçta Nvidia ile değiştirmişsin.Rog strix modeliydi
Rog strix falan dinlemem valla soğudum karttan 1 haftada. Akşamdan ilana koydum sabaha 10 kişi yazmıştı direkt sattım. Rog diye millet çıldırıyor ama yakışıklı karttı yalan yok. Önemli olan dış güzellik değil iç güzellik derlerİyi karta gecmissin ya. Rog strix modeli çok güzeldir ama sonuçta Nvidia ile değiştirmişsin.
Hocam bendede rx6600xt vardı Rog olarak. Sattım direk.Rog strix falan dinlemem valla soğudum karttan 1 haftada. Akşamdan ilana koydum sabaha 10 kişi yazmıştı direkt sattım. Rog diye millet çıldırıyor ama yakışıklı karttı yalan yok. Önemli olan dış güzellik değil iç güzellik derler
Kaça satıp yerine ne aldın hocamHocam bendede rx6600xt vardı Rog olarak. Sattım direk.
Bende dual versiyonu var kaça sattınız hocam.Hocam bendede rx6600xt vardı Rog olarak. Sattım direk.
7200e sattım kargo ücretini çikınca 7000 kaldı geriyeBende dual versiyonu var kaça sattınız hocam.
1 ay önce 6600e almıştım bence iyi fiyata bile verdim zaten kartta coil whine vardı o yüzden pahalıya bile sattım gibi olduUcuza vermişsin ama ucuza almışsın. Hayırlı olsun
2024 ekim ayına kadar garantili dual kaça gider acaba 2k monitörüm var bi tık yükseltmek istiyorum bende.7200e sattım kargo ücretini çikınca 7000 kaldı geriye
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay önce 6600e almıştım bence iyi fiyata bile verdim zaten kartta coil whine vardı o yüzden pahalıya bile sattım gibi oldu
6800-7000den gider diye düşünüyorum2024 ekim ayına kadar garantili dual kaça gider acaba 2k monitörüm var bi tık yükseltmek istiyorum bende.
5400'e sattım 2 ay önce.Bende dual versiyonu var kaça sattınız hocam.