- Reaksiyon skoru
- 24
Dostlar bütcem 6700TL Ekran Kartı NVİDİA (GTX ya da RTX), işlemcisi ise R5 3600 ve son olarak sihirbazlardan ya da direk hazır sistem olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
Neyi?bekle bekle
yeni parçaları amd 4. seri falanNeyi?
Hangi yeni parçaları arkadaşım onu söyler misin?yeni parçaları
Rtx 3000 serisi ve amd 4. nesiliHangi yeni parçaları arkadaşım onu söyler misin?
6700TL e Ryzen 4.Nesil ve RTX30xx toplanacagını sanmam öneriniz varmı?Rtx 3000 serisi ve amd 4. nesili
ikisini bir arada topla demedim islemciyi 4. nesil alirsin ekran ksrtini dusuk alirsin sonradan yukseltirsin yada ekran ksrtini iyi alip islemciyi sonradan yukseltirsin Birde 4k veya 2k monitorun varsa 3070 al islemciyide dandirik bise al 4k da oyna yada 2k da6700TL e Ryzen 4.Nesil ve RTX30xx toplanacagını sanmam öneriniz varmı?
1080P Oyuncusuyum ve şimdilik öneriniz varmı? Ryzen 4.nesil ilk çıktıgında her şey gibi pahalı olacaktır.ikisini bir arada topla demedim islemciyi 4. nesil alirsin ekran ksrtini dusuk alirsin sonradan yukseltirsin yada ekran ksrtini iyi alip islemciyi sonradan yukseltirsin Birde 4k veya 2k monitorun varsa 3070 al islemciyide dandirik bise al 4k da oyna yada 2k da
Ryzen 4. Nesil ne zaman çıkacak bilginiz var mı?ikisini bir arada topla demedim islemciyi 4. nesil alirsin ekran ksrtini dusuk alirsin sonradan yukseltirsin yada ekran ksrtini iyi alip islemciyi sonradan yukseltirsin Birde 4k veya 2k monitorun varsa 3070 al islemciyide dandirik bise al 4k da oyna yada 2k da
evet en az 80 bin tl bekliyom ryzen 3 4100 ü şimdilik önerebileceğim şey abdullah abinin sistem toplamasını beklemen1080P Oyuncusuyum ve şimdilik öneriniz varmı? Ryzen 4.nesil ilk çıktıgında her şey gibi pahalı olacaktır.
Kanka beklemek istesem zaten şimdi konu açmazdım demi?evet en az 80 bin TL bekliyom ryzen 3 4100 ü şimdilik önerebileceğim şey abdullah abinin sistem toplamasını beklemen
para gidiyomu elinden knkKanka beklemek istesem zaten şimdi konu açmazdım demi?