6700TL Sistem Toplama

Reaksiyon skoru
24
Dostlar bütcem 6700TL Ekran Kartı NVİDİA (GTX ya da RTX), işlemcisi ise R5 3600 ve son olarak sihirbazlardan ya da direk hazır sistem olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.

6700TL e Ryzen 4.Nesil ve RTX30xx toplanacagını sanmam öneriniz varmı?
ikisini bir arada topla demedim islemciyi 4. nesil alirsin ekran ksrtini dusuk alirsin sonradan yukseltirsin yada ekran ksrtini iyi alip islemciyi sonradan yukseltirsin Birde 4k veya 2k monitorun varsa 3070 al islemciyide dandirik bise al 4k da oyna yada 2k da

ikisini bir arada topla demedim islemciyi 4. nesil alirsin ekran ksrtini dusuk alirsin sonradan yukseltirsin yada ekran ksrtini iyi alip islemciyi sonradan yukseltirsin Birde 4k veya 2k monitorun varsa 3070 al islemciyide dandirik bise al 4k da oyna yada 2k da
1080P Oyuncusuyum ve şimdilik öneriniz varmı? Ryzen 4.nesil ilk çıktıgında her şey gibi pahalı olacaktır.

Ryzen 4. Nesil ne zaman çıkacak bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri