6700xt furmark sonucu

Kasa modeliniz nedir hocam bende zoko kasa bakıyorun memnun musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fullscreen seçilmediğinden pencereli modda başlatınca testi ondan bir etkisi yok
Ben chiko olanı aldım fiyatına göre iyi hocam fanlarda ses var diyen kişiler vardı ama bende öyle bir sorun olmadı cam temperli soğutmasıda gayet iyi

Ben chiko olanı aldım fiyatına göre iyi hocam fanlarda ses var diyen kişiler vardı ama bende öyle bir sorun olmadı cam temperli soğutmasıda gayet iyi
Bende aquaris modelini düşündüm hocam

O biraz daha küçük sanırım hocam. Ben 3 fanlı büyük ekran kartında sıkıntı yaşamayayım diye chiko aldım ve baya yorumu vardı
hocam çokta büyük kasa istemiyorum ondan ya

O biraz daha küçük sanırım hocam. Ben 3 fanlı büyük ekran kartında sıkıntı yaşamayayım diye chiko aldım ve baya yorumu vardı
hocam chikoda fanlar molex mi birde yt videosunu izledim adam direkt güç vererek ışıklarını değiştirebiliyor kontrolcü var mı tam anlayamadım aydınlatırsanız çok sevinirim

hocam chikoda fanlar molex mi birde yt videosunu izledim adam direkt güç vererek ışıklarını değiştirebiliyor kontrolcü var mı tam anlayamadım aydınlatırsanız çok sevinirim
Sata kablosundan güç alıyor renk değişmek için de reset tuşu ile yapılıyor kontrolcünün girişine reset kablosunu takıyorsun Ordan renk değişiyor. Argb kablosuda var 3 pindi sanırım anakartın destekliyorsa anakart üzerinden de renkleri ayarlayabilirsin

Sata kablosundan güç alıyor renk değişmek için de reset tuşu ile yapılıyor kontrolcünün girişine reset kablosunu takıyorsun Ordan renk değişiyor. Argb kablosuda var 3 pindi sanırım anakartın destekliyorsa anakart üzerinden de renkleri ayarlayabilirsin
anladım hocam sanırım şunun gibi bir şey değil birde kendi kontrolcüsüne kule fanda bağlamak istiyorum senkron olsun diye destekliyor mu

Fan hızına göre sıcak bence ama yaz ayını düşündüğümuz zaman normal. Bakım yapacaksan ptm7950 veya thermalright heilos gibi ürünlerle yapmayacaksan hiç açma icini

Fan hızına göre sıcak bence ama yaz ayını düşündüğümuz zaman normal. Bakım yapacaksan ptm7950 veya thermalright heilos gibi ürünlerle yapmayacaksan hiç açma icini
Bakım yapmayı düşünmüyorum hocam satarken etiketin büyük avantajı oluyor . Sıcaklık değerleri benim için yeterli

Darkın kontrolcüsü gibi değil hocam küçül bir şey hepsi birbirine bağlı kabloların .Hocam benim kule fanı ben bağlayamadım kasanın fanlarıyla senkronize değil o yüzden . Anakart argb destekli değil benim

Bakım yapmayı düşünmüyorum hocam satarken etiketin büyük avantajı oluyor . Sıcaklık değerleri benim için yeterli

Hocam benim kule fanı ben bağlayamadım kasanın fanlarıyla senkronize değil o yüzden . Anakart argb destekli değil benim
işte benimkide değil hocam soğutucunun fanını bağlayamıyorsak kötü :/

Benimde yoktu hocam 😁. Ne gibi şeyler kullanılıyor uygulamada
Hocam sıcaklık felan gözüküyor bide üzerindeki rgbleri kontrol edebiliyorsunuz eğer anakarta bağlarsanızda "sync with motherboard" diyerek diğer bileşenlerle uyumlu çalışmasınıda sağlayabilirsiniz.

Hocam sıcaklık felan gözüküyor bide üzerindeki rgbleri kontrol edebiliyorsunuz eğer anakarta bağlarsanızda "sync with motherboard" diyerek diğer bileşenlerle uyumlu çalışmasınıda sağlayabilirsiniz.
Akşam deneyeceğim hocam eve geçince

işte benimkide değil hocam soğutucunun fanını bağlayamıyorsak kötü :/
1300 tl ye bu kadar geliyor hocam 😁

Akşam deneyeceğim hocam eve geçince
Hocam bide evde ekran kartının altına destek olabilecek bişey varsa koyun ekran kartı ağır zamanla aşağı doğru eğilebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,604
Üyeler
189,468
Son üye
sbnkrsmz
Geri