Neler Yeni

6800XT/6900XT İkinci El

gaddarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
emir
İkinci elde bu kartları arıyorum, forum baktığımda herkes 8-10K'ya 6800XT, 10-12K'ya 6900XT al geç diyor. Sarı site vb ikinci el sitelerine girdiğimde kesinlikle bu fiyatlara kartlar yok, nerede bahsedilen bu kartlar?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Göksel
nasıl yok daha 1 ay önce 6800xt alım 9k ya sarı siteden

gaddarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl yok daha 1 ay önce 6800xt altım 9k ya
hocam nerden buldunuz bana mı denk gelmiyor bir aydır arayıştayım ya sıcaklıkları yüksek mining cihazları ya da fiyatları çok uçuk

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
İkinci elde bu kartları arıyorum, forum baktığımda herkes 8-10K'ya 6800XT, 10-12K'ya 6900XT al geç diyor. Sarı site vb ikinci el sitelerine girdiğimde kesinlikle bu fiyatlara kartlar yok, nerede bahsedilen bu kartlar?
bugün dediğin fiyatlara facebook gpu world turkeyde vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
abbas
hocam o fiyatlara bulursun da garantisi olmayan mining çıkması cihazlar olur dikkat et elinde patlarsa paran çöp olur. yani 10-12 bin sana koymayacaksa riski al derim çok performanslı kartlar tabii ki ama yok bu parayı zar zor biriktirdim diyorsan hiç bulaşma.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
hocam özelden bağlantı atma şansınız var mı acaba
gruba girmek istiyorsan facebook arama kısmına yazman yeterli en üstte çıkıyor zaten, sonra bi post atarsın aradığına dair satanlar doluşur zaten.

gavanoz

80+
hocam 1.5-2 yıl önce almıştım 10k+kargo fiyatına bu sürekli isim değişen sarı sitedeki dolandırıcı firmadan ama kartta sıkıntı yok bi tık fazla sıcaklığı ona da artık bakım vakti geldi diye düşünüyorum

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Facebook'ta gpu world Türkiye diye aratıp gruba gir istediğin kartı söyle yardımcı olurlar

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Tayfun Balım
Hocam Facebook forumlarında mining çıkması olarak satılıyor bu kartlar.

Satıcılar kartların mining işleminde kullanıldığını korozyon olup olmadığını termal bakımlarının yapılıp yapılmadığını, fanlarında veya vram bölümünde arıza olup olmadığını açık açık anlatıyor. Furmark vs test yapıp satıyorlar.

Ha yine de mining işleminin hangi ortamlarda yapıldığı çok önemli.

Ben mecburiyetten mining çıkması rog rtx 2060 kullanıyorum. (Arkadaşım ödünç verdi)
Kartın ev ortamında %50 performansla kullanıldığını piyasanın en kaliteli macunlarıyla ve termal padleriyle rutin bakımlarının yapıldığını biliyordum. Mining çıkması olmasına rağmen oyun içi tam yükte 64 65 dereceyi geçmiyor.

Sonuç olarak daha uygun fiyatları kartların mining çıkması olduğunu bilin, kartı almadan önce muhakkak gidin görün test edin. Paranıza yazık olmasın. Mining çıkması ise hangi ortamda mining yapıldığını sorup öğrenin. Evde yapılan mining ile rutubetli konteynerde yapılan mining in kartta bıraktığı etki farklı oluyor. İyi forumlar.

Mamilim90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa akay
Dün xfx rx 6800 xt 10k aldım (İstanbul) güvenlik etiketi üzerindeydi kutusu yoktu,
Dediğin gibi ilanlarda filan çok pahalıydı Facebook da rx 6800 xt olarak arattım donanımıni paylaşanlara kadar herkese mesaj attım çok kişi ilan harici satıyordu bana uygun olanı aldım güvenlik etiketi vardı 9.7 diyordu ben 10k açılmamış tercih ettim en kötü bakımını kendim yaparım ben açarım

gaddarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
emir
Hocam Facebook forumlarında mining çıkması olarak satılıyor bu kartlar.

Satıcılar kartların mining işleminde kullanıldığını korozyon olup olmadığını termal bakımlarının yapılıp yapılmadığını, fanlarında veya vram bölümünde arıza olup olmadığını açık açık anlatıyor. Furmark vs test yapıp satıyorlar.

Ha yine de mining işleminin hangi ortamlarda yapıldığı çok önemli.

Ben mecburiyetten mining çıkması rog rtx 2060 kullanıyorum. (Arkadaşım ödünç verdi)
Kartın ev ortamında %50 performansla kullanıldığını piyasanın en kaliteli macunlarıyla ve termal padleriyle rutin bakımlarının yapıldığını biliyordum. Mining çıkması olmasına rağmen oyun içi tam yükte 64 65 dereceyi geçmiyor.

Sonuç olarak daha uygun fiyatları kartların mining çıkması olduğunu bilin, kartı almadan önce muhakkak gidin görün test edin. Paranıza yazık olmasın. Mining çıkması ise hangi ortamda mining yapıldığını sorup öğrenin. Evde yapılan mining ile rutubetli konteynerde yapılan mining in kartta bıraktığı etki farklı oluyor. İyi forumlar.
teşekkürler hocam bilgilendirme için dikkat edeceğim

Top Bottom