Am4 am5 ?arkadaşlar 2 k monitör için 6900xt ye dar baoğaz yapmayacak bir kaç işlemci tavsiyesi verir misiniz teşekkürler
Yok hocam 5800x ile oyun performansı aynı olup 5700x parasina olan bir işlemci vardı 13600f sanırım hatırlamıyorum onu almak daha mantıklı olacaktır oyun içinintel toplamak istemiyorum amd işlemciler daha ucuz ve daha iyi
Bugünleride mi görecektik be Murat abim beni etiketliyor@M.A.Y. ıntel daha mantıklı olmaz mı arkadaşa?
Intel olayı daha mantıklı geldiği için ddr5 e gecmeyecekse 13600f kullanmasi bana da mantikli geldi. Intel islemci kullanmayi 1151 sokette biraktim benBugünleride mi görecektik be Murat abim beni etiketliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve 2k için R5 5600 sonrası darboğaz yapmaz zaten, toplayabilirse AM5 toplasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AM5 soketi 13400F den daha mantıklı olur, Hem DDR5 hem de AM5 LGA1700 den çok daha uzun ömürlü olacaktır.
Öncelikle o 13400F, ve AM5 e parası varsa alsın, AMD bir sokette uzun yıllar kalıyor AM4 soketini 9. yılında değiştirip AM5'e geçtiler, adam şu an am5 toplarsa ileride R5 9600X3D'ye falan bile geçebilir.Intel olayı daha mantıklı geldiği için ddr5 e gecmeyecekse 13600f kullanmasi bana da mantikli geldi. Intel islemci kullanmayi 1151 sokette biraktim ben