Evet , bayi çalışanıyım ve bayilerden işlem oluyor , müşteri hizmetlerinde şuan da kapalı paket .Gecen var mi
Şuan bu paket aktif mi peki yeni hat alsak? Daha fazla gb lı olanı var mı 15gb civarı vs gibiEvet , bayi çalışanıyım ve bayilerden işlem oluyor , müşteri hizmetlerinde şuan da kapalı paket .
Bu paket aktif , daha üst paketi yok sadece 6GB 1000DK olan paket mevcut , bayilerden işlem yaptırabilirsinizŞuan bu paket aktif mi peki yeni hat alsak? Daha fazla gb lı olanı var mı 15gb civarı vs gibi
Paket hakkında soruyorsanız evet doğru , kendim bizzat bayide çalışıyorum .@AGUMBA dogru mu hocam bu
Faturalı mı oluyor bu hocam? Bir de faturasızda kişiden kişiye hat devir ücretini biliyor musunuz acaba?Bu paket aktif , daha üst paketi yok sadece 6GB 1000DK olan paket mevcut , bayilerden işlem yaptırabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paket hakkında soruyorsanız evet doğru , kendim bizzat bayide çalışıyorum .
Faturalı oluyor , faturasızda kişiden kişiye hat devir ücreti 260TL dir.Faturalı mı oluyor bu hocam? Bir de faturasızda kişiden kişiye hat devir ücretini biliyor musunuz acaba?
Faturalı devir yapılırsa 86x3ay şeklinde yansırFaturalı oluyor , faturasızda kişiden kişiye hat devir ücreti 260TL dir.
Şuan vodofone ile 1 ay fatura sürem kaldı benim, yarın bayiye gidip geçmek istersem sadece vodone'a cayma bedeli ödeyip 60tlden paketi yaptırıp gecebiliyor muyum?Faturalı oluyor , faturasızda kişiden kişiye hat devir ücreti 260TL dir.
Faturalı devir yapılırsa 86x3ay şeklinde yansır
Bu tarife şu anda aktif mi acaba?Türk telekom ne kadar kazık olsa da ev internetinde telefon paketlerinde de o kadar cömert davranıyor. Bende 72 TL ödüyorum 12 gb 750 dk 250sms
Doğru kardeşim ama herkesin haberi yok numara taşımada 70 TL ye geliyor yeni hat alımında 102 TL falan vergiler dahil. Bu aralar bulunmaz nimet.@AGUMBA dogru mu hocam bu
Sana taktik veriyim mi enişte. Bunu yaptırıyorsun üstüne bide ister mobil uygulamadan istersen müşteri hizmetlerinden 12 ay taahhütlü sınırsız sosyal medya paketi yapıyorsun 110 TL ye. Hooop 180 TL ye 6 GB + sınırsız sosyla medya paketi yada istediğin bir ek paketi 12 aylık tanımlarsın normalde 100 150 tl aşağıya kullanırsınEvet , bayi çalışanıyım ve bayilerden işlem oluyor , müşteri hizmetlerinde şuan da kapalı paket .
Hocam bunun son günü ne zaman? ona göre bizimkilere yine bi operasyon çekcem turkcelle git gel şekliDoğru kardeşim ama herkesin haberi yok numara taşımada 70 TL ye geliyor yeni hat alımında 102 TL falan vergiler dahil. Bu aralar bulunmaz nimet.
Sana taktik veriyim mi enişte. Bunu yaptırıyorsun üstüne bide ister mobil uygulamadan istersen müşteri hizmetlerinden 12 ay taahhütlü sınırsız sosyal medya paketi yapıyorsun 110 TL ye. Hooop 180 TL ye 6 GB + sınırsız sosyla medya paketi yada istediğin bir ek paketi 12 aylık tanımlarsın normalde 100 150 TL aşağıya kullanırsın
Net bir şey diyemem çünkü böyle bir şeyin olduğundan çoğu bayinin haberi yok. Bu aslında bir kampanya değil 2019 dan kalma bir tarife ama şu an açık ve farkında değillerHocam bunun son günü ne zaman? ona göre bizimkilere yine bi operasyon çekcem turkcelle git gel şekli
Bilmiyorum ismi Ferah 12 bi bak istersenBu tarife şu anda aktif mi acaba?