Laptop mu istersin yoksa kasa mı?Arkadaşlar selamlar,
Bu sene ben online dersler ve oyun için kullanıcam. Sonra annem ve kardeşime kalıcak evin genel bilgisayarı olarak. Neler önerirsiniz ? Oyunlar aşırı değil. Valorant, LoL tarzı.
evde kalacak diyor tasima yok sanirsam. Ondan dolayi masaustu almali.Laptop mu istersin yoksa kasa mı?
Madem evde kalacak neden laptop??????Burası laptop bölümü değil mi? Masaüstü olmaz
laptop bölümüne açmışsın ama masa üstü mü laptop mu belirtmemişsin. Evse sabit kalacak demişsin.Arkadaşlar selamlar,
Bu sene ben online dersler ve oyun için kullanıcam. Sonra annem ve kardeşime kalıcak evin genel bilgisayarı olarak. Neler önerirsiniz ? Oyunlar aşırı değil. Valorant, LoL tarzı.
Götürmek gereken yerler olucak kardeşim. Yani illa masaüstü istiyosan yan gruba alalım seniMadem evde kalacak neden laptop??????
Laptop kalamaz mı evde ? Ben anlamadım ki bu masaüstü sevgisinilaptop bölümüne açmışsın ama masa üstü mü laptop mu belirtmemişsin. Evse sabit kalacak demişsin.
Belirtmemişsin ki.Götürmek gereken yerler olucak kardeşim. Yani illa masaüstü istiyosan yan gruba alalım seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop kalamaz mı evde ? Ben anlamadım ki bu masaüstü sevgisini
Kardeşim dediğin adam senden kaç yaş büyük. Biraz daha düzgün bir üslupla konuş. Buraya yardım almaya geliyorsun, takındığın tavra bak.Götürmek gereken yerler olucak kardeşim. Yani illa masaüstü istiyosan yan gruba alalım seni
Yardım alamaya geliyorum ama pek alamıyorum. Bu arada saygıyı yaşla kazanamazsın.Kardeşim dediğin adam senden kaç yaş büyük. Biraz daha düzgün bir üslupla konuş. Buraya yardım almaya geliyorsun, takındığın tavra bak.
Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?Kardeşim dediğin adam senden kaç yaş büyük. Biraz daha düzgün bir üslupla konuş. Buraya yardım almaya geliyorsun, takındığın tavra bak.
Adam laptop başlığına açmış masaüstü istese oraya açardı önermeyecekseniz neden gitmek yerine tartışma çıkarıyorsunuz?Belirtmemişsin ki.
Saygı yaşla kazanılmaz zaten. Ama öyle olsa bile sen bu kafayla gidersen 70 yaşına gelsen de o saygıyı kazanamazsın. Konuyu yanlış yere açıyorsun, mesajında farklı bir şey yazıyorsun, düzgünce sorunca ters cevap veriyosun. Sanki sana laf etmişiz gibi saygısızca konuşu, '' Saygıyı yaşla kazanamazsın.'' diyorsun. Burdan yardım alamıyorsan, başka forumlara sorabilirsin sorunu. Belki biraz konuşmayı da öğrenirsin.Yardım alamaya geliyorum ama pek alamıyorum. Bu arada saygıyı yaşla kazanamazsın.
Online eğitim diyor. Ve ben üniversiteyi bitireli 2 sene oldu.Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?