Neler Yeni

7.000 TL ye kadar öneri

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
Arkadaşlar selamlar,

Bu sene ben online dersler ve oyun için kullanıcam. Sonra annem ve kardeşime kalıcak evin genel bilgisayarı olarak. Neler önerirsiniz ? Oyunlar aşırı değil. Valorant, LoL tarzı.

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Arkadaşlar selamlar,

Bu sene ben online dersler ve oyun için kullanıcam. Sonra annem ve kardeşime kalıcak evin genel bilgisayarı olarak. Neler önerirsiniz ? Oyunlar aşırı değil. Valorant, LoL tarzı.
Laptop mu istersin yoksa kasa mı?

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burası laptop bölümü değil mi? Masaüstü olmaz

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selamlar,

laptop bölümüne açmışsın ama masa üstü mü laptop mu belirtmemişsin. Evse sabit kalacak demişsin.

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Madem evde kalacak neden laptop??????
Götürmek gereken yerler olucak kardeşim. Yani illa masaüstü istiyosan yan gruba alalım seni
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop bölümüne açmışsın ama masa üstü mü laptop mu belirtmemişsin. Evse sabit kalacak demişsin.
Laptop kalamaz mı evde ? Ben anlamadım ki bu masaüstü sevgisini

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Götürmek gereken yerler olucak kardeşim. Yani illa masaüstü istiyosan yan gruba alalım seni

Laptop kalamaz mı evde ? Ben anlamadım ki bu masaüstü sevgisini
Belirtmemişsin ki.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Kardeşim dediğin adam senden kaç yaş büyük. Biraz daha düzgün bir üslupla konuş. Buraya yardım almaya geliyorsun, takındığın tavra bak.

lousienn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem Ünsal
Kardeşim dediğin adam senden kaç yaş büyük. Biraz daha düzgün bir üslupla konuş. Buraya yardım almaya geliyorsun, takındığın tavra bak.
Yardım alamaya geliyorum ama pek alamıyorum. Bu arada saygıyı yaşla kazanamazsın.

frknkrksz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Furkan Korkusuz
Bu Olabilir
Bide Bu
300tl çıkabilirsen bu

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?

Belirtmemişsin ki.
Adam laptop başlığına açmış masaüstü istese oraya açardı önermeyecekseniz neden gitmek yerine tartışma çıkarıyorsunuz?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Yardım alamaya geliyorum ama pek alamıyorum. Bu arada saygıyı yaşla kazanamazsın.
Saygı yaşla kazanılmaz zaten. Ama öyle olsa bile sen bu kafayla gidersen 70 yaşına gelsen de o saygıyı kazanamazsın. Konuyu yanlış yere açıyorsun, mesajında farklı bir şey yazıyorsun, düzgünce sorunca ters cevap veriyosun. Sanki sana laf etmişiz gibi saygısızca konuşu, '' Saygıyı yaşla kazanamazsın.'' diyorsun. Burdan yardım alamıyorsan, başka forumlara sorabilirsin sorunu. Belki biraz konuşmayı da öğrenirsin.

Peki @lousienn bu arkadaşın kaç yaşında olduğunu biliyor musun da düzgün üslupla konuş diyorsun?
Online eğitim diyor. Ve ben üniversiteyi bitireli 2 sene oldu.

Top Bottom