Hawk, koltuk alırken ilk tercihlerimden biriydi, araştırmalarım sonucunda oturak kısmının sert olduğunu öğrendim ve şansımı xDrive 15li plustan yana kullandım, iyide etmişim diyorum, çünkü koltuk rahat sert değil ki ben günde 10 saat aralıksız oturan biriyim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Garanti konusunda da çok iyiler sağ olsunlar, koltuğun amortisör benden kaynaklı problem yaşadım, birkaç fotoğraf ile mail attım, onlarda benden iletişim bilgilerimi istediler verdim, kısa süre sonra kargoya verdiler, kargo dağıtımdayken evdeydim tüm gün fakat zili çalan olmadı, geldik yoktunuz hesabı yapıldı yurtiçi kargo tarafından, sadece o kısım sıkıntı yaşattı, amortisör geri gitti xDrive'a tekrar rica ettim yolladılar geldi bu sefer tabii sıkıntısız olsa da kutusu harabeye dönmüştü onun harici gerçekten çok yardımcı oldular, garanti konusunda da rahatlık konusunda da bu bütçelerde 15li plus öneririm, fakat düz gri veya siyah seçmenizi öneririm aksi takdirde diğer modeller deri olduğu için hem terletecektir, hem de dikişlerinde patlamalar yaşanabilir.