7.5K Hawk fab v4 koltuk aldım geçmiş mi olsun?

Reaksiyon skoru
30
Çok fazla pc başında vakit geçiriyorum şuan oturduğum sandalye çok rahatsız ettiği için yeni koltuk almaya karar verdim bu koltuğu sipariş ettim sizce h.o mu g.o mu ?
trendyoldan 7.4k ya aldım.

Ben de alalı daha 1 hafta falan oldu. Geçtiğimiz cuma günü incehesap inidiriminden aldım 7000TL'e. Bu cuma günü de 6700TL'e düşmüştü. Vallahi iade alsalar gönderirdim geri. Fiyatı 6500-7500 arası değişip duruyor. Farklı markaların kumaş koltuklarına bakılabilir ya hatta Seduna thunder pro var ofis koltuğu onunla bu hawk arasında kaldım hawk'ı aldım keşke onu alsaymışım.

Sedunalar:
Thunder pro fab
Thunder pro

Fena koltuk degil ama ben olsam butceyi artirip daha rahat bir koltuk bakardim ozellikle bel ve kolcak acisindan. Bu butcede cogu ayni ozellikleri sunuyor. Butce yukselmiyorsa ben olsam seduna thunder pro alirdim 6k ya. Daha rahat ama daha az saglam. Eger 70-80 kg isen onu al derim.

Ben de alalı daha 1 hafta falan oldu. Geçtiğimiz cuma günü incehesap inidiriminden aldım 7000TL'e. Bu cuma günü de 6700TL'e düşmüştü. Vallahi iade alsalar gönderirdim geri. Fiyatı 6500-7500 arası değişip duruyor. Farklı markaların kumaş koltuklarına bakılabilir ya hatta Seduna thunder pro var ofis koltuğu onunla bu hawk arasında kaldım hawk'ı aldım keşke onu alsaymışım.
Sedunalar
Thunder pro fab
Thunder pro
İyi de o ofis koltukları geriye yatmıyor ki. Oyuncu koltuklarındaki en büyük artı sırt bölümünün geriye yatması. İster film izle, ister yat uyu.

İyi de o ofis koltukları geriye yatmıyor ki. Oyuncu koltuklarındaki en büyük artı sırt bölümünün geriye yatması. İster film izle, ister yat uyu.
Sırt ayarı yapmana gerek yok ofis koltuğunda, ne kadar yaslanırsan ona göre şekil alıyor. Oyuncu koltuklarına göre daha sağlıklı sırt boyun açısından. 7-8000TL'e satılan oyuncu koltuklarında dümenden bel yastığı, boyun yastığı gönderiyorlar ne ergonomi var ne rahatlık. Sırtın boynun ağrıya ağrıya alışıyo hep sıkıntı.

Fena koltuk degil ama ben olsam butceyi artirip daha rahat bir koltuk bakardim ozellikle bel ve kolcak acisindan. Bu butcede cogu ayni ozellikleri sunuyor. Butce yukselmiyorsa ben olsam seduna thunder pro alirdim 6k ya. Daha rahat ama daha az saglam. Eger 70-80 kg isen onu al derim.
benim istediğim arkaya yaslıyayım değişik oturayım ayağımı uzatayım duvara tarzı o yüzden sağlam olması önemli ofis alsam bu kadar sağlam olmayabilir diye düşündüm

benim istediğim arkaya yaslıyayım değişik oturayım ayağımı uzatayım duvara tarzı o yüzden sağlam olması önemli ofis alsam bu kadar sağlam olmayabilir diye düşündüm
Senin bileceğin iş o zaman. Yatırayım, ayağımı uzatayım, yatayım koltuğun üstünde diyosan al ona göre de yastık koyup bi şey koyup ayarlarsın. Öbür türlü benim önerim güzel bi ofis/yönetici koltuğu.

kilo açısından sıkıntı değil 65 kiloyum biraz araştırdım ofis koltukları fazla sağlam olmaz uzanmak ve fazla oturmak için xdrive koltuk modelleri de vardı 15li toryum birisi deriydi sanırım diğeride kalitesiz gibiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin bileceğin iş o zaman. Yatırayım, ayağımı uzatayım, yatayım koltuğun üstünde diyosan al ona göre de yastık koyup bi şey koyup ayarlarsın. Öbür türlü benim önerim güzel bi ofis/yönetici koltuğu.
neyinden memnun kalmadınız rahat değil mi mekanizmasında mı sıkıntı var ? sipariş ettim iptal etsem mi biraz kararsız kaldım

Son düzenleme:
Fab serisine 7.4K bence çok, o para etmez.

Yatıyor bende var, 60 derece falan sanırım ve xdrive fırtınamdan çok daha rahat ama sağlamlık açısından evet oyuncu koltukları kadar değil. Dediğim gibi bende ikisi de var ben seduna gibi iyi bir ofis koltuğu tercih ederdim sakin ve özenerek kullanmak kaydıyla. Hoyrat kullanmaya gelmez.

Sedunalar:
Thunder pro fab
Thunder pro
hocam neden pişmansınız merak ettim umduğunuz gibi çıkmadı mı

Hawk, koltuk alırken ilk tercihlerimden biriydi, araştırmalarım sonucunda oturak kısmının sert olduğunu öğrendim ve şansımı xDrive 15li plustan yana kullandım, iyide etmişim diyorum, çünkü koltuk rahat sert değil ki ben günde 10 saat aralıksız oturan biriyim, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Garanti konusunda da çok iyiler sağ olsunlar, koltuğun amortisör benden kaynaklı problem yaşadım, birkaç fotoğraf ile mail attım, onlarda benden iletişim bilgilerimi istediler verdim, kısa süre sonra kargoya verdiler, kargo dağıtımdayken evdeydim tüm gün fakat zili çalan olmadı, geldik yoktunuz hesabı yapıldı yurtiçi kargo tarafından, sadece o kısım sıkıntı yaşattı, amortisör geri gitti xDrive'a tekrar rica ettim yolladılar geldi bu sefer tabii sıkıntısız olsa da kutusu harabeye dönmüştü onun harici gerçekten çok yardımcı oldular, garanti konusunda da rahatlık konusunda da bu bütçelerde 15li plus öneririm, fakat düz gri veya siyah seçmenizi öneririm aksi takdirde diğer modeller deri olduğu için hem terletecektir, hem de dikişlerinde patlamalar yaşanabilir.

Geri