Çözüldü✓ %70 hikaye%30 fps için 27 inç mi24 mü

Enes6934

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
283
Arkdaşalar soru şu ağırlıklı hikaye oynuyorum god of war rdr2 vb. Ama arada cs falan da giriyorum biraz da hard oynarım fps oyunlarını iyi de oynarım
Şu anda 24 inç 144 hz monitör kulanıyorum
2k 27 inç 240 hz mi geçmeliyim yoksa 24 inç 300 hz mi

Arkdaşalar soru şu ağırlıklı hikaye oynuyorum god of war rdr2 vb. Ama arada cs falan da giriyorum biraz da hard oynarım fps oyunlarını iyi de oynarım
Hikayeli oyunsa ekran kartınızda destekliyorsa 2k 27inç kesinlikle

valla daha oyunda deneyemedim ekran kartı almadıgım için ama g6 oled aldım monitör.Youtube da açtığım 4k videolardan sonra gördüm ki baya baya güzel bir ekran.G8 4k ya bakabilirsen belki daha da beğenirsin.Samsung sitesinde öğrenci indirimi ile daha uyguna alabilirsin bu arada

Sistemin 2kya yetiyorsa 27
Rx 9060 xt 16 gb var internete baktığımda yüksek ayarlarda çoğu oyunu 70-90 arası veriyor bana yeter yetmezse fsr4 kalite fg falan kulanırım
(en fazla 2 sen kulanırım sonra 9070 veya 5080 dalan geçcem

Ben de aynı durundayım hem hikayeli oyun hem dr arkadaşlarla sürekli cs oynayan biriyim. chatgpt ile uzun bir sohbetten sonra 2k monitor almaya karar verdim. Şuan KTC H27T22C modelini çok oneriyorlar ona bakıyorum

2k 27 240 geç kanka

27 inçle yatağa yatar ohh sıcacık oynarsın televziyon gibi ekran çok güzel fps için de kullanılıyor alışınca. günde 6 saat cs oynuyorum gayet iyi. eski ekranım tablet ekranı gibi geliyor artık.

Ben de aynı durundayım hem hikayeli oyun hem dr arkadaşlarla sürekli cs oynayan biriyim. chatgpt ile uzun bir sohbetten sonra 2k monitor almaya karar verdim. Şuan KTC H27T22C modelini çok oneriyorlar ona bakıyorum
Bende gemini ile baya bi sohbet ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inçle yatağa yatar ohh sıcacık oynarsın televziyon gibi ekran çok güzel fps için de kullanılıyor alışınca. günde 6 saat cs oynuyorum gayet iyi. eski ekranım tablet ekranı gibi geliyor artık.
Tm dır eyv teşekür ederim cevabın için

Arkadalar çok sağolun 2 k 240 hz geçicem
Herkeze iyi geceler

Bende gemini ile baya bi sohbet ettim

Tm dır eyv teşekür ederim cevabın için

Arkadalar çok sağolun 2 k 240 hz geçicem
Herkeze iyi geceler
2k 240hz hangi monitörü düşünüyorsun?

1080p 24 inç 144 hz monitörden 2k 27 inç 144 hz monitöre geçtim ikisi içinde 27 inç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri