700 TL Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
7
merhaba arkadaşlar, bütçem max 700-750 red switch mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz?

bir de hp pavilion 800 klavyeyi herkes çok önermiş fakat bazı sitelerde mekanik değil membran olduğu yazıyor. onun hakkında da bilgisi olan arkadaş var mı acaba

merhaba arkadaşlar, bütçem max 700-750 red switch mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz?

bir de hp pavilion 800 klavyeyi herkes çok önermiş fakat bazı sitelerde mekanik değil membran olduğu yazıyor. onun hakkında da bilgisi olan arkadaş var mı acaba
Kendi sitesinde mekanik olduğu yazıyor.

Kendi sitesinde mekanik olduğu yazıyor.
deepcool da kafama yattı aslında da bilek destekli olan klavyelerden de var mı önerebileceğiniz?

deepcool da kafama yattı aslında da bilek destekli olan klavyelerden de var mı önerebileceğiniz?
Yok hocam maalesef ya, bu bütçede bulması biraz zor rampage gamepower falan var.

Yok hocam maalesef ya, bu bütçede bulması biraz zor rampage gamepower falan var.
hocam şu iki klavyeyi buldum bilginiz var mı acaba alınabilirlik açısından

Aktif kullanıyorum mekanik klavye gayet hoş ama sanki benim elim küçük olduğu icin tuşlara yetismiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve üzerindeki medya tuşları olsun renk ledleri olsun baya guzel

599 TL'ye aldım bu arada

hocam kendi klavyemi satarım istersen g213

yok hocam sıfır almak istiyorum teşekkür ederim.
Aktif kullanıyorum mekanik klavye gayet hoş ama sanki benim elim küçük olduğu icin tuşlara yetismiyo

Ve üzerindeki medya tuşları olsun renk ledleri olsun baya guzel

599 TL'ye aldım bu arada
teşekkür ederim hocam en çok aklıma yatanlardan biri oydu zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732