Öneri 7000 TL'ye kadar tablet önerisi

mtacarr

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
7000
Merhaba, okulda artık defter kullanmak pek pratik olmadığı için bir tablet arıyorum. Bütçem maksimum 7 bin ₺ ve dediğim gibi okulda kullanacağım için kalem ile uyumlu olması önemli. Tableti not almak, PDF'leri açmak ve video izlemek gibi hafif işler için kullanacağım, oyun kuracağımı bile düşünmüyorum. Bu doğrultuda önerileriniz var mı?

Merhaba, okulda artık defter kullanmak pek pratik olmadığı için bir tablet arıyorum. Bütçem maksimum 7 bin ₺ ve dediğim gibi okulda kullanacağım için kalem ile uyumlu olması önemli. Tableti not almak, PDF'leri açmak ve video izlemek gibi hafif işler için kullanacağım, oyun kuracağımı bile düşünmüyorum. Bu doğrultuda önerileriniz var mı?
Bu bütçede alınabilecek en iyi tablet. Donanımı çok iyi. Kutusundan maalesef kalem çıkmıyor ancak bu bütçede kutusundan kalem çıkan düzgün tablet bulamazsınız zaten.

okulda izin nası veriyolar usta valla burda vermiyorlar birde bu tablet acaba simlimi

Hocam bu tablet için önerebileceğiniz bir kalem var mı? Ayrıca kalem ile kullanırken avucum ekrana değerse algılıyor mu?
Kendi kalemini al hocam ama biraz tuzlu ama ben matepad 11 kullanıyorum kalemini sonradan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okulda izin nası veriyolar usta valla burda vermiyorlar birde bu tablet acaba simlimi
Harbiden bizde tuşlu telefon bile yasak üni olabilir mi

Üniversite öğrencisiyim hocam.

Kendi kalemini al hocam ama biraz tuzlu ama ben matepad 11 kullanıyorum kalemini sonradan aldım

Harbiden bizde tuşlu telefon bile yasak üni olabilir mi
Hocam kalemi dediğiniz gibi çok pahalı ayrıca şarj kablosunun gelmeme durumu oluyormuş sanırım emin değilim ve şarj kablosunu bulmak daha zor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,155
Üyeler
174,992
Son üye
veni3468
Geri