Rx6400, i3 12100f işini görür7000tl civarına depolama hariç ekran kartı anakart kasa psu ilemi olan bi setup lazım günümüz oyunları 1080p ortada oynatsa güzel olur
elinde eski pc varsa mesela 200w psu ile de apu kullanabilirsin ben sadece işlemci ram anakart almıştım7000tl civarına depolama hariç ekran kartı anakart kasa psu ilemi olan bi setup lazım günümüz oyunları 1080p ortada oynatsa güzel olur
Hacım bende baya eski kasa var da bir yeri bozuk görüntüyü ekrana vermiyor verse bile aşırı kasıyor. Psu quake lc-8230BTX 230w senin gibi anakart, ram, işlemci alsam mantıklı olur mu?veya bu psu sıkıntı çıkarır mıelinde eski pc varsa mesela 200w psu ile de apu kullanabilirsin ben sadece işlemci ram anakart almıştım
psu da sorun yoksa kullanırsın. Anakart gigabyte b450m k aldım 8 pin güç girişi ama psu 4 pin çevirici olmadan 4 pin de besliyor.Hacım bende baya eski kasa var da bir yeri bozuk görüntüyü ekrana vermiyor verse bile aşırı kasıyor. Psu quake lc-8230BTX 230w senin gibi anakart, ram, işlemci alsam mantıklı olur mu?veya bu psu sıkıntı çıkarır mı