Neler Yeni

Hazır sistem toplamak istiyorum RTX 4070Super/Ti Super 1080P

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
@quartle hocam attığınız işlemci soğutuculara bakıyorum, argb olan modeli beğendim, anakart olarak b850 gaming plus wifi modelini aldım, kasa olarakta Vento vg4200s aldım, argb Cpu soğutucuyu nasıl bı cihaza bağlayabilirim.

quartle

80+ Gold
@quartle hocam attığınız işlemci soğutuculara bakıyorum, argb olan modeli beğendim, anakart olarak b850 gaming plus wifi modelini aldım, kasa olarakta Vento vg4200s aldım, argb Cpu soğutucuyu nasıl bı cihaza bağlayabilirim.
anakartta argb girişi olması lazım zaten o sisteme o kasa yakışmaz ama hocam bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
750w fsp olan modeli aldım hocam neden yakışmaz ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
anakartta argb girişi olması lazım zaten o sisteme o kasa yakışmaz ama hocam bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu ya bir şey demiyorum ama kasa kalite olarak düşük bence eline geçince anlarsın öyle bir sisteme daha güzel bir kasa daha iyi olurdu bence
Hocam 4.100 liraya geldi iyzico ile, ekran kartı hariç 35 bin harcadım şuan sadece soğutucuda kararsızım

quartle

80+ Gold
bana güvenin kule tipi alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
Teşekkür ediyorum hocam sadece soğutucu kaldı birde ekran kartı diğerleri tamam.

bana güvenin kule tipi alın
Kule tipi bakıyorum hocam zaten ama 4 pin, ve çoğaltıcı muhabbeti beni düşündürüyor

Satriani

80+ Bronze
Teşekkür ediyorum hocam sadece soğutucu kaldı birde ekran kartı diğerleri tamam.

Kule tipi bakıyorum hocam zaten ama 4 pin, ve çoğaltıcı muhabbeti beni düşündürüyor
Kasayı sipariş ettim, yanlış kartı seçmişim iptal ettim ve şu an ürün yok iyi mi? :PeepoLeave:

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yağız
Takıntılıyım yüksek Fps almak istiyorum. 1080P de en yüksek verimi alacağımı düşünüyorum ve hazırda monitörüm var hocam.
4070s kullanıcısıyım yüksek fpsler her halükarda alacaksınız hocam 1080p de heba etmeyin kartı 2k ultrada en ağır oyunlarda bile 120 FPS den aşağı almıyorum rekabetci oyunlar oynuyorsanız da fps değerleriniz o işlemci ile tavan yapacaktır

Satriani

80+ Bronze
Hangi kasayı hocam
Lancool 216.
Şimdi tekrar denedim son 1 sipariş geri geldi, muhtemelen benim iade ettiğim sisteme düştü tekrar aldım.

4pin ve çoğaltıcı mevzusu ne onu anlamadım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Yasin
Lancool 216.
Şimdi tekrar denedim son 1 sipariş geri geldi, muhtemelen benim iade ettiğim sisteme düştü tekrar aldım.

4pin ve çoğaltıcı mevzusu ne onu anlamadım?
Hayırlı olsun, hocam şu ürünü beğendim
Fakat 3 pinli argb uzantısı var, benim anakartta cpu soğutucu sanırım 4 pinli, sorun olur mu diye soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,586
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom