Lockdowntr
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
anakartta argb girişi olması lazım zaten o sisteme o kasa yakışmaz ama hocam bence@quartle hocam attığınız işlemci soğutuculara bakıyorum, argb olan modeli beğendim, anakart olarak b850 gaming plus wifi modelini aldım, kasa olarakta Vento vg4200s aldım, argb Cpu soğutucuyu nasıl bı cihaza bağlayabilirim.
psu ya bir şey demiyorum ama kasa kalite olarak düşük bence eline geçince anlarsın öyle bir sisteme daha güzel bir kasa daha iyi olurdu bence750w fsp olan modeli aldım hocam neden yakışmaz ki?
anakartta argb girişi olması lazım zaten o sisteme o kasa yakışmaz ama hocam bence
Hocam 4.100 liraya geldi iyzico ile, ekran kartı hariç 35 bin harcadım şuan sadece soğutucuda kararsızımpsu ya bir şey demiyorum ama kasa kalite olarak düşük bence eline geçince anlarsın öyle bir sisteme daha güzel bir kasa daha iyi olurdu bence
Teşekkür ediyorum hocam sadece soğutucu kaldı birde ekran kartı diğerleri tamam.Amazonda olduğumdan linkler bu, başka yerlerden de bakabilirsin.
Şu an indirimde KASA;
Soğutucu;
Güç kaynağı;
SSD;
Kule tipi bakıyorum hocam zaten ama 4 pin, ve çoğaltıcı muhabbeti beni düşündürüyorbana güvenin kule tipi alın
Kasayı sipariş ettim, yanlış kartı seçmişim iptal ettim ve şu an ürün yok iyi mi?Teşekkür ediyorum hocam sadece soğutucu kaldı birde ekran kartı diğerleri tamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kule tipi bakıyorum hocam zaten ama 4 pin, ve çoğaltıcı muhabbeti beni düşündürüyor
Hangi kasayı hocamKasayı sipariş ettim, yanlış kartı seçmişim iptal ettim ve şu an ürün yok iyi mi?![]()
4070s kullanıcısıyım yüksek fpsler her halükarda alacaksınız hocam 1080p de heba etmeyin kartı 2k ultrada en ağır oyunlarda bile 120 FPS den aşağı almıyorum rekabetci oyunlar oynuyorsanız da fps değerleriniz o işlemci ile tavan yapacaktırTakıntılıyım yüksek Fps almak istiyorum. 1080P de en yüksek verimi alacağımı düşünüyorum ve hazırda monitörüm var hocam.
Lancool 216.Hangi kasayı hocam
4pin ve çoğaltıcı mevzusu ne onu anlamadım?Teşekkür ediyorum hocam sadece soğutucu kaldı birde ekran kartı diğerleri tamam.
Kule tipi bakıyorum hocam zaten ama 4 pin, ve çoğaltıcı muhabbeti beni düşündürüyor
Hayırlı olsun, hocam şu ürünü beğendimLancool 216.
Şimdi tekrar denedim son 1 sipariş geri geldi, muhtemelen benim iade ettiğim sisteme düştü tekrar aldım.
4pin ve çoğaltıcı mevzusu ne onu anlamadım?