700tl Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
25
bluetooth dongle almak istemiyorum kablolu da kullanılabilmesi lazım ve 700 tl yi geçmesin 100tl fazlaya şunu alırsın gibi şeyler söylemeniz bir şey ifade etmeyecek çünkü alamıycam. mümkünse analog dizilimi xbox gamepad lerdeki gibi olursa daha iyi olur playstation tarzı analoglar bileğimi ağrıtıyor . ikinci el düşünmüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bluetooth dongle almak istemiyorum kablolu da kullanılabilmesi lazım ve 700 TL yi geçmesin 100tl fazlaya şunu alırsın gibi şeyler söylemeniz bir şey ifade etmeyecek çünkü alamıycam. mümkünse analog dizilimi xbox gamepad lerdeki gibi olursa daha iyi olur playstation tarzı analoglar bileğimi ağrıtıyor . ikinci el düşünmüyorum
Logitech F710 alabilirsin kablolu özelliği de var mı hatırlamıyorum
2. El xbox one s kolu da olur

Logitech F710 alabilirsin kablolu özelliği de var mı hatırlamıyorum
2. El xbox one s kolu da olur
konuyu okumadın galiba? playstation tarzı gamepadler baş parmağımın bilekle kesiştiği yeri ağrıtıyor ve 2. el düşünmüyorum dedim . okumadan rastgele gamepad önermeyin

• Beğen
Gamesir t4 pro ya bakabilirsin kablolu olarak kullanılmıyor diye biliyorum hiç denemedim daha önce.

konuyu okumadın galiba? playstation tarzı gamepadler baş parmağımın bilekle kesiştiği yeri ağrıtıyor ve 2. el düşünmüyorum dedim . okumadan rastgele gamepad önermeyin
illa xbox tarzı alacaksanız
Biraz indirimde bu alınabilir

Gamesir t4 pro ya bakabilirsin kablolu olarak kullanılmıyor diye biliyorum hiç denemedim daha önce.
kullandın mı kalitesi nasıl?
Post automatically merged:

illa xbox tarzı alacaksanız
Biraz indirimde bu alınabilir
arkasındaki delik şarj yeri mi kablolu bağlantı mı

F710 ps tarzı değil. Son satırı görmemişim telefonda olduğu için 2.el orada yazıyormuş

F710 ps tarzı değil. Son satırı görmemişim telefonda olduğu için 2.el orada yazıyormuş
Hocam arkadaş analog açısında diyor galiba ben öyle anladım

tam volkan abinin videosunu izliyordum. neden biraz indirimde alınabilir dedin indirimsiz 600tl yi haketmiyor mu sence?
Normalde 700-800TL civarı kullanmadım ama fena değil gibi biraz daha araştırıp alınabilir

tam volkan abinin videosunu izliyordum. neden biraz indirimde alınabilir dedin indirimsiz 600tl yi haketmiyor mu sence?
Hocam VOK un videosundaki kol eski versiyon bu arada onu da ekleyeyim

• Beğen
Hocam arkadaş analog açısında diyor galiba ben öyle anladım

Normalde 700-800TL civarı kullanmadım ama fena değil gibi biraz daha araştırıp alınabilir

attığın linkte 599 tl

mümkünse analog dizilimi xbox gamepad lerdeki gibi olursa daha iyi olur playstation tarzı analoglar bileğimi ağrıtıyor . ikinci el düşünmüyorum

attığın linkte 599 TL

mümkünse analog dizilimi xbox gamepad lerdeki gibi olursa daha iyi olur playstation tarzı analoglar bileğimi ağrıtıyor . ikinci el düşünmüyorum
bunu yazdım

frekans tv deki gc30 kablosuz versiyonuymuş attığın link kablolu olan gc20 v2 vok videosundakinin v2 olan versiyonu sanırım tek fark beyaz olması

• Beğen
Geri